If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am gasit sticla oglinzii retrovizoare cazuta langa masina .Cred ca a lovit-o cineva sau a cazut singura ca nu am gasit nici o urma de lovitura si ce-i drept are o prindere firava ,cateva cleme.Deci verificati-le,ca in timp cred ca ies singure din plasticul ala.
M-am gandit cum sa o prind mai bine,dar nu am gasit nimic.
Asa e si la alte marci?
Tin sa te contrazic aici......nu sar singure.......ca te chinuii tare muuult sa le dai afara, si fara sa le crapi. Eu unu stiu asta, caci am schimbat oglinzile la 2 masinii...si am incercat sa le scot fara a le rupe.......nu prea mi-a iesit, mai tot timpul.
Vezi sa nu fi incercat altcineva sa o scoata, si plesnind-o, a lasat-o acolo jos, ca oricum nu mai facea nimic cu ea.
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Si eu cred ca ai fost victima cuiva.Eu la un moment dat ,am ocolit o groapa foarte brusc,si mi-am lovit oglinda din stanga de cea a masinii care venea din sens invers.Carcasa de la oglinda mea s-a spart,iar sticla a ramas acolo intacta.
nu sar singure, in mod sigur ori te-a "sters" cineva ori a incercat sa faca un ban.
referitor la partea de sters mi s-a intamplat sa ating o oglinda la un logan parcat cu oglinda de la fiesta, rezultatul ambele oglinzi au sarit, numai ca cea de la logan a ramas atarnata in fire si cam atat, fara sa crape, iar cea de la fiesta s-a dus pana pe asfalt...
foarte naspa ce ai patit..totusi parca a "sarit" prea usor..eu am avut un mic incident cu un taximetrist...am dat oglinda in oglinda...dar din fericire a ramas la locul ei
Mihai,,sigur au inceput sa te viziteze baietii lui State Potcovaru...Nu mai au pic de respect fata de seful lor....pune alarma pe masina,,o cobra in torpedou si cativa paianjeni veninosi pe acolo si data viitoare o sa gasesti si hotii pe jos,,,nu numai oglinda.
Criza frate ,,criza e de vina si Streulea cu acel tutorial
Da-o in m**ii ei de oglinda ca nicicum nu are cum sa cada.In mod sigur se duce numai in urma unei lovituri.Si eu am agatat o gramada insa numai la una am vazut ataranand sticla bucatele(se tinea in firele electrice).Bineinteles m-a costat pretul sticlei doar.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment