De curand am observat desprinderea din sticla, a unui contact de la dezaburitorul lunetei. Se poate remedia fara sa schimb luneta?
Desprindere Contact Dezaburitor Luneta
Collapse
X
-
Nu merge.Eu am intrebat la service si mi-au spus ca nu au cu ce sa-l lipeasca.Poti incerca cu pistol cu aer cald(cred ca asa se numeste) dar exista riscul sa spargi luneta.Cu pistolul de lipit nu merge,am incercat.Cineva mi-a spus ca exista o solutie gen superglue care rezista la temperatura aia si face si contact bun,dar n-am gasit inca nimic de gen.MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)
Comment
-
Zona sensibila
Originally posted by cipry263 View Postaceeasi problema am si eu de 1 an si n-am reusit sa o rezolv...
Acum am luneta noua si dezaburire;))Devenise obsesie ca nu am dezaburire si asta m-a costat luneta noua.
Comment
-
Salut! Exista o solutie speciala de lipit si refacut traseele liniilor intrerupte de la dezaburizator sau alte trasee electrice.Este produsa de cei de la Bison, dar nu mai stiu cum se cheama, parca Bison Electro.E intr-o sticluta mica,mica si costa vre-o 70 RON.Da-i o cautare pe Google "putza Bison"si sigur dai de ea.
Comment
-
Am rezolvat-o! Cu un smirghel fin am curatat locul, cu un ciocan de lipit de 25 w(ar fi fost mai bun unul mai puternic), putina pasta decapanta si fludor am cositorit locul si papucul deslipit, cu o surubelnita am tinut papucul apasat pe locul de lipit, iar cu ciocanul de lipit am facut restul... . Simplu, nu?
Comment
Comment