Scartait In Mers

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scartait In Mers

Nu stiu daca postez unde trebuie, dar de cateva zile ma sacaie la creieri mereu in timpul mersului un scartait; si in curbe si mers drept scartaie, nu mereu e drept dar nu inteleg de ce anume.Sunetul mi se pare ca vine din spate de sub masina .Poate fi din cauza tamburului , s-o fi blocat?Care ma puteti ajuta cu un sfat chiar va rog, ca nu vreau sa ma duc cu ea in service sa dau si bani fara folos. Multumesc anticipat !

asa face si la mine dar la mine se aude din fata dreapta !
    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

n-are nimeni nici o idee ce-ar putea fii?

Comment

Scartait a avut si tata si la el a fost de la rulment acum... poate sa fie poate sa nu fie de la el.Mai bine fa o vizita in service si vezi de la ce e.

Comment

torres Scartait In Mers

Nu stiu daca postez unde trebuie, dar de cateva zile ma sacaie la creieri mereu in timpul mersului un scartait; si in curbe si mers drept scartaie, nu mereu e drept dar nu inteleg de ce anume.Sunetul mi se pare ca vine din spate de sub masina .Poate fi din cauza tamburului , s-o fi blocat?Care ma puteti ajuta cu un sfat chiar va rog, ca nu vreau sa ma duc cu ea in service sa dau si bani fara folos. Multumesc anticipat !
          Poti verifica ridicand pe cric fiecare roata in parte, sau dupa un drum mai lung pui mana pe janta sa vezi daca sa incins. Bafta!
          Last edited by florin.fanatik; 14 July 2010, 23:06.
          sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google