Masina este un logan facelift 2009 1.4 mpi. Sunetul apare in mers cand schimb in treapta 3 dar si pe loc cand misc usor stanga dreapta in treapta 3.Ati mai intalnit asfel de probleme?Stie cineva de la ce ar putea fi?
Zgomot Schimbare In Treapta 3
Collapse
X
-
daca nu vrei sa mergi la garantie, incerca sa te uiti tu pe un canal sau ridic-o pe un cric(dar asigura si cu o capra) si vezi daca nu e ceva intrat pe la timonerie pe dedesubt
daca e 1,4 timoneria trebuie sa fie tot pe tije metalice, poate e un arc acolo sarit/slabit, nu stiu cum vine ca nu am avut curiozitatea sa ma uit niciodata daca are arc acolo
Comment
-
Asa arata partea de jos a schimbatorului de viteze (partea de sub masina) la 1.4. Tija metalica neagra continua pana la cutia de viteze.Attached Files
Comment
-
Multumesc frumos baieti ati fost de mare ajutor mai ales cu poza.
Am reusit sa ma uit sub masina si sa dovedit ca surubul si tija sunt ok. Tot deranjul era din cauza unei protectii de caldura care atingea tija in viteza a treia.
Sunetul metalic s-a rezolvat dar am alta problema acum - am vazut ca imi lipsesc cele 3 capacele de pe partea dreapta a masinii(imagine).Are cineva ideie de unde le pot cumpara ca sa nu fiu nevoit sa improvizez?
Am fost la mai multe magazine de piese auto din Iasi si nu am gasit, la bras sau caremil nu am ajuns inca.Attached Files
Comment
Comment