Zgomot Schimbare In Treapta 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zgomot Schimbare In Treapta 3

Masina este un logan facelift 2009 1.4 mpi. Sunetul apare in mers cand schimb in treapta 3 dar si pe loc cand misc usor stanga dreapta in treapta 3.Ati mai intalnit asfel de probleme?Stie cineva de la ce ar putea fi?

pai ce zgomot e ? carait de dantura pinioane din cutie? Daca e asa atunci te-au lasat niste inele de sincron pe la sincronizatorul 3-4 probabil . Mai are garantie?
    Pain brings out the truth in us all...
    ...how much truth can you stand?

Comment

Sunetul nu e un carait e un sunet metalic ca si cum ai ciupi un arc si se aude mai ales din 2 in 3.De asemenea e mai pronuntat la o schimbare mai energica. E posibil sa fi atins ceva pe dedesubt si sa apara problemele astea? Masina e in garantie.

Comment

daca nu vrei sa mergi la garantie, incerca sa te uiti tu pe un canal sau ridic-o pe un cric(dar asigura si cu o capra) si vezi daca nu e ceva intrat pe la timonerie pe dedesubt
        daca e 1,4 timoneria trebuie sa fie tot pe tije metalice, poate e un arc acolo sarit/slabit, nu stiu cum vine ca nu am avut curiozitatea sa ma uit niciodata daca are arc acolo

Comment

Asa arata partea de jos a schimbatorului de viteze (partea de sub masina) la 1.4. Tija metalica neagra continua pana la cutia de viteze.
          Attached Files

Comment

pai daca e in garantie du-te la service ca de aia ai garantie, daca e ceva atins , vreo protectie de caldura ceva , o indreapta si nu poate sa-ti ia mii de lei.
            Pain brings out the truth in us all...
            ...how much truth can you stand?

Comment

poate e slabit acel surub si scartaie la actionare
              incearca sa strangi cu o cheie de 13, asa mi se pare daca nu ma inseala poza, imi cer scuze daca gresesc

Comment

Multumesc frumos baieti ati fost de mare ajutor mai ales cu poza.
                Am reusit sa ma uit sub masina si sa dovedit ca surubul si tija sunt ok. Tot deranjul era din cauza unei protectii de caldura care atingea tija in viteza a treia.

Sunetul metalic s-a rezolvat dar am alta problema acum - am vazut ca imi lipsesc cele 3 capacele de pe partea dreapta a masinii(imagine).Are cineva ideie de unde le pot cumpara ca sa nu fiu nevoit sa improvizez?
                Am fost la mai multe magazine de piese auto din Iasi si nu am gasit, la bras sau caremil nu am ajuns inca.
                Attached Files

Comment

cred ca numai la o reprezentanta dacia rezolvi

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google