clar e bateria, poti sa faci ceva pe ochiul verde, ala e o tentativa de "plutitor"
Baterie, Electromotor Sau Instalație Electrică Defectuoasă?
Collapse
X
-
Originally posted by giovaneti View PostExact acelasi lucru l-am patit eu astazi, pun contactul se aprind toate beculetele la bord dar cand dau la automat se aude un "clant" in dreptul demarorului si toate becurile din bord se sting. Ideea este ca la baterie ochiul magic este verde. Credeti ca este bateria sau electromotorul? Multumesc
In legatură cu ochiul magic, am spus-o de cateva ori pe topicul despre baterii, o mai spun şi acum ca nu ma doare ...mana. Exista o oarecare inertie ia ochiului magic, in afisarea starii reale a bateriei, iar ceea ce va spun nu e poveste.
Acu' mai bine de o saptamana un coleg de servici, cu un 1.2 16v, de 3 ani, la Constanta fiind, a uitat radio deschis ceva timp; a urmat tărăşenia cu masina pe platforma, si 300lei de plata. La Galati, indicatorul era tot negru; i-am spus sa aiba rabdare ca se va face verde; joia trecuta, bucuros ca un copil, desi are 65 de ani, mi-a spus ca s-a inverzit; ochiul.
Multumesc pentru rabdare.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
salutare,baieti,am si eu o problema,am schimbat bateria la masina iar cand incerc sa pun plusul nu ajunge la borna,este prins cablul pe undeva,cum pot sa-l perlungesc? merci!http://i55.tinypic.com/2dbqtmh.jpg
Ba' esti nebun!
Comment
Comment