Baterie, Electromotor Sau Instalație Electrică Defectuoasă?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

clar e bateria, poti sa faci ceva pe ochiul verde, ala e o tentativa de "plutitor"

Comment

Subscriu. Am vazut 3 baterii moarte cu "ochiul" verde. Cred ca alea sunt puse de forma. Tot multimetrul e baza.

Comment

Originally posted by giovaneti View Post
        Exact acelasi lucru l-am patit eu astazi, pun contactul se aprind toate beculetele la bord dar cand dau la automat se aude un "clant" in dreptul demarorului si toate becurile din bord se sting. Ideea este ca la baterie ochiul magic este verde. Credeti ca este bateria sau electromotorul? Multumesc
        N-ai spus câţi ani are bateria. Poate fi şi un eventual contact, de masă, să zicem; in cele mai multe situaţii a fost implicata in mod direct bateria.
        In legatură cu ochiul magic, am spus-o de cateva ori pe topicul despre baterii, o mai spun şi acum ca nu ma doare ...mana. Exista o oarecare inertie ia ochiului magic, in afisarea starii reale a bateriei, iar ceea ce va spun nu e poveste.
        Acu' mai bine de o saptamana un coleg de servici, cu un 1.2 16v, de 3 ani, la Constanta fiind, a uitat radio deschis ceva timp; a urmat tărăşenia cu masina pe platforma, si 300lei de plata. La Galati, indicatorul era tot negru; i-am spus sa aiba rabdare ca se va face verde; joia trecuta, bucuros ca un copil, desi are 65 de ani, mi-a spus ca s-a inverzit; ochiul.
        Multumesc pentru rabdare.
        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

salutare,baieti,am si eu o problema,am schimbat bateria la masina iar cand incerc sa pun plusul nu ajunge la borna,este prins cablul pe undeva,cum pot sa-l perlungesc? merci!
          http://i55.tinypic.com/2dbqtmh.jpg
          Ba' esti nebun!

Comment

Intoarce bateria .

Comment

Originally posted by IancuMIC View Post
              Intoarce bateria .
              tare faza iancule

Comment

@ Slaps --- mare atentie sa respecti polaritatea bornelor cand le montezi la baterie + la + si - la -

Comment

Dap, nu inteleg ce baterie ai pus, de n-ajung cablurile; am zis ca poate ai montat-o invers.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google