Sonda Catalizator La 1.5 Dci 65 Cp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sonda Catalizator La 1.5 Dci 65 Cp

Poate cu ajutoru vostru gasesc si eu unde e sonda aia la loganu 1.5 dci 65 cp , eu unu personal nu am gasito ..
    ps: multumesc anticipat tuturor celor care comenteaza si fac "posting" fara a fi deloc la subiect
    Degeaba gandesti daca esti prost!

problema e ca nu are sonda de oxigen , de aia nu o gasesti.
    Pain brings out the truth in us all...
    ...how much truth can you stand?

Comment

omu se refera la sonda lamba probabil
      exista una intre motor si ventilator, are firul verde, mufa e afara dar sonda e sub scutul motorului sub capacul de la filtru de aer. cel putin acolo e la 1.4
      si mai e a doua sonda sub masina pe evacuare.

Comment

EUGEN2008 si eu tind sa cred ca nu exista desi totusi masina e euro 3 si ar trebui sa aiva ..
        andreiNBA caut sonda care ar trebui sa fie pe galerie de evacuare ... si care in mod normal ar trebui sa fie inainte sau dupa catalizator ... unele tipuri de masina au chiar si 2 sonde ..
        Eu am trecut acuma si testu ITP pentru inca 2 ani si a iesit ok la noxe ,am fost foarte aproape de euro 4 ! tipul sa crispat ca nu iasa noxele si pe urma se mai uita o data la cartea masini si zice aaaaaaa tu esti euro 3 te incadrezi bine .. Masina face 4 ani azi maine si are 3xx.000 km ,am duso in arad la cineva care face sisteme de evacuare din inox si am intrat sub masina sa studiem problema ca eu nu vreau sa renunt la senzori si catalizator ca circul mai mult in spatiul EU si nu ma risc sa ma prinda fara, dar vreau sa fac evacuarea din inox pe un diametru mai mare si surpriza a fost ca nu gaseam senzoru nicaeri ..
        Degeaba gandesti daca esti prost!

Comment

motoarele pe benzina e3 si 34 au 2 sonde , una pe galerie evacuare zisa si amonte si una pe catalizator zisa si aval . Dieselul nu are niciuna , are EGR
          Pain brings out the truth in us all...
          ...how much truth can you stand?

Comment

senzorul ar trebui sa-l gasesti pe toba mediana. undeva pe la mijlocul masinii e mufa langa teava de la toba, prinsa de tabla/scut.
            acu vreo 3 zile am curatat senzorul de acolo. e un fel de cutiuta neagra cu fire in ambele parti. e un clips prins de scut, se da jos mufa din el, apoi se deschide, se curata si se pune la loc.

ps: asta la 1.4 mpi

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google