Puncte Rugina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Puncte Rugina

Pe zi ce trece mai descopăr ceva la celebrul meu LOGAN.
    Pe praguri, portiere şi portbagaj cred că sunt vreo 15 puncte de rugină. Nu pot să cred că o maşină din oct. 2006 poate să aibă aşa ceva!
    Dacă v-aţi confruntat şi voi cu aşa ceva, spuneţi-mi şi mie ce e de făcut(în fară de faptul că putem aştepta să o mănânce rugina ...!!!).
    Maşina e în garanţie dar am înţeles că băieţii de la DACIA, la anticoroziune se referă la faptul că tabla va fi ,,găurită" de rugină.
    Mulţumesc anticipat celor ce vor răspunde!
    Le mulţumesc şi celorlalţi!

Pai... la revizie nu ti s-a facut si controlul vizual al caroseriei? S-a mentionat ceva in carnetul de service?

Comment

Urmează să merg la 30.000 km, să văd ce au de zis....

Comment

ce culoare are masina? a mea e albastru egee, din iunie 2006, 40000km, fara s-o tin in garaj si inca n-am vazut rugina la ea. si daca o sa observ, o las pana se gaureste table si-i pun s-o schimbe cu totul. e inadmisibil sa se gaureasca tabla dupa un an si ceva. nici dac-o tineai in apa cu sare ne trebuia sa rugineasca
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Din pacate si eu am acelasi lucru in jurul butucului yala pasager....si cand am fost ultma data in service, mi-au spus ca atunci cand va venit piesa care a fost data pe comanda de la Pitesti, si ma vor rechema, o sa vada ce este acolo, si daca e rugina....
          Logan Ambition 1.6 8V

Comment

@dorutu: Mergi in service ca o sa rezolve baietii problema. Nu trebuie sa fie perforata tabla, doar sa fie ruginita si ti-o revopsesc si o trateaza inainte cu solutie anti-rugina.
            In portbagaj ai incercat sa ridici mocheta de pe margini, de pe pasajul rotilor sa vezi daca ai rugina?
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

culoarea e gri platine. masina e laureate plus din noi. 2006. Cred că am să fac cum spuneai şi tu, întrebarea e dacă perforează tabla în 6 ani. Probabil pe asta mizează şi ei!!!

În primul rând mulţumesc pt. răspuns!
              Sper să fie cum spui tu, ar fi bine. Nu pot să cred că se poate întâmpla aşa ceva cu o maşină de 1 an.
              Nu am ridicat mocheta din portbagaj, speram că o vor face ei când merg la revizie, dar dacă mă gândesc bine ai dreptate, mai bine sesizez eu problema la revizia de 30.000 decât să mă las pe mâna lor!
              Mulţumesc încă o dată pt. sfaturi!
              Ciao!
              Last edited by andrei; 13 February 2008, 15:25.

Comment

voi aveti capetele aparente la suruburi ruginite?
                la mine surubul de la roata pompei de apa si capetele de la amortizoare fata . masina din iulie 2007.

Comment

Alea nu se pun. E vorba de caroserie nu de suruburi la pompa de apa sau mai stiu eu unde...

Comment

Ridicati lamelele exterioare de la geamuri,va puneti mainile in cap,la 3 Loganuri am incercat, inclusiv la al meu,umezeala si rugina pe muchii,am dat cu vaselina.
                    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Originally posted by pownee View Post
                      voi aveti capetele aparente la suruburi ruginite?
                      Lasa ca alea sunt ieftine, poti sa-ti cumperi niste suruburi, dar tabla nu poti sa-ti cumperi.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

cum spune şi sp!ke, alea nu se mai pun! cred că majoritatea au problema asta, unii nu vor să recunoască - le mai alină suferinţa!
                        Uitaţi-vă după ce o spălaţi cu atenţie la foile de tablă de la portiere, partea inferioară, prag, etc!
                        Vă doresc să nu păţiţi ca şi mine!

Comment

e vopseaua prea subtire

eu imi voi monta aparatorile de aripi la primavara ca de cand tot arunca rotile a cam inceput sa sara vopseaua

si le voi si vopsi in culoarea masinii sa arate bine
                          Last edited by andrei; 16 February 2008, 00:18.

Comment

din pacate si eu am observat mii de punctisoare mici de rugina... doar pe 3 mai marisoare le'am curatat si vopsit, insa cu cele mici nu am habar ce sa fac...
                            dacia nu isi asuma in nici o masura responsabilitatea ?
                            I don't ride low, I fly high...

Comment

dati chederele de la geamuri , alea din exterior la baza geamului si o sa vedeti acolo rugina , pe buza care se prinde chederul.
                              eu o am din aprilie 2007 , si am descoperit cand am dat fetele de usi jos.
                              si nu sunt puncte la mine , desa sa macinat
                              foarte naspa treaba

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google