Puncte Rugina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Imi pare sincer rau baieti.O sa mai verfic si la mine dar si pe praguri am si eu niste punctulete mai umflate si nu imi dau seama daca sunt puncte de rugina sau nu.
    Oricum cica au fost doar cateva loturi cu probleme,dar din cate vad tot mai multa lume are probleme cu rugina.Este inadmisibil.

Comment

Ma sperie ce spuneti voi aicea eu am masina din 10 2007 si vreu sa dau si eu jos acele peri sau cum le zice de la geamuri de la usi jos dar nu stiu imi este teama sa le dau jos cum sa trag de lel sa nu sa rupa?

Comment

Inchipuieti ca eu am masina din martie 2008.Daca Doamne fereste gasesc ceva ii dau foc in fata la dealer.

Comment

Originally posted by Macs View Post
          din pacate si eu am observat mii de punctisoare mici de rugina...
          dacia nu isi asuma in nici o masura responsabilitatea ?
          Sunt lovituri de piatra.
          Vopseaua este extrem de subtire ,iar lacul care ar trevui sa protejeze este la fel de subtie.
          Nu se ofera nici un fel de garantie la nici o marca de masina pentru asa ceva.
          O masina low cost cere multe concesii de calitate.
          Remediul este o vopsire completa a elementului de caroserie afectat care se face in regie proprie sau Casco.

Comment

Daca ai casco te cred u ai dat jos acele peri de la geamuri daca da cum?

Comment

Originally posted by radu2008 View Post
              vreu sa dau si eu jos acele peri sau cum le zice de la geamuri de la usi jos dar nu stiu imi este teama sa le dau jos cum sa trag de lel sa nu sa rupa?
              Astfel:
              Probleme tehnice Logan : probleme motor,probleme cutie viteze ,probleme ambreiaj ,probleme frana ,probleme bord

Important e sa il ridici ff putin si sa continui de-a lungul lui, progresiv
              Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Ridici pur si simplu de ele in sus,incepand de la un capat.

Comment

Originally posted by turbojack View Post
                  Sunt lovituri de piatra.
                  Vopseaua este extrem de subtire ,iar lacul care ar trevui sa protejeze este la fel de subtie.
                  Remediul este o vopsire completa a elementului de caroserie afectat care se face in regie proprie sau Casco.
                  Oricat de ieftina ar fi o masina tot nu ar trebui sa rugineasca. Problema e tabla care e de cea mai proasta calitate. Orice ai face tot o sa rugineasca. Am avut si eu o gramada de lovituri de pietre pe capota (unele chiar foarte mari de se vedea tabla) dar nu a aparut rugina. E vorba de calitatea tablei folosite. Pe a mea e tabla galvanizata si nu am probleme cu rugina (cel putin nu am descoperit nimic pana acum). Chiar daca se revopseste partea ruginita (cu tot cu tratamentul antirugina aplicat) tot o sa apara rugina. Cred ca cea mai buna solutie e ca atunci cand intra rugina in masina sa o vindeti si sa va cumparati alta si de preferat ceva mai bun.

Comment

Originally posted by turbojack View Post
                    Sunt lovituri de piatra.
                    sunt si la mine sute de puncte de rugina pe toate 4 usile, imi este f. greu sa cred ca toate sunt de la pietre, daca sareau atatea pietre in portiere, erau ciur de mult.

Comment

eu am masina din martie 2005...stie cineva ceva de generatia asta? pana acum n-am vazut rugina...o tin si in garaj....
                      Slow & Safe

Comment

Nu exista anumite loturi cu probleme, exista anumite masini cu probleme, deci nu poti stii daca o sa apara sau nu rugina.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

@Clovis da masina ta de unde are tabla galvanizata? Cat ai dat in plus la cumparare...?

Comment

cum adik de unde are tabla galvanizata? din fabrica bineinteles.....si nu are cum sa dea in plus pt ca asta nu e optional...nu ai de ales intre tabla galvanizata si tabla normala....parca asa stiu eu....ma contrazice cineva?
                            Slow & Safe

Comment

Am platit eu in plus dar tot mi-au dat-o cu rugina la aripile din spate .

Comment

toate pana in 2006 inclusiv au probleme cu rugina in special la aripa dreapta spate

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google