If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am fost acum doua zile, marti, la un dealer local Dacia, pentru punctele de rugina aparute sub chederul geamului, in partea superioara. A aparut la trei usi. S-a facut constatarea, am programat-o si este deja in lucru. Maine o ridic. Solutia propusa de catre fabrica....vopsire usi, nu doar cadru superior.
Am uitat sa mentionez, ca este din noiembrie 2005.
Ridicati lamelele exterioare de la geamuri,va puneti mainile in cap,la 3 Loganuri am incercat, inclusiv la al meu,umezeala si rugina pe muchii,am dat cu vaselina.
Eu nu am nimic masina din 2005.Altele ruginesc altele nu,care sa fie explicatia
Pai , domnilor se pare ca nu suntem in stare sa facem o masina asa cum trebuie, chiar si low cost de la un cap la altul. Am un Logan Ambition din aprilie 2005 si cand am fost la un service sa fac o verificare ca aparusera niste puncte de rugina mi-am pus mana-n cap la ce rugina am gasit si sub chedere pe la portiere ...etc...oricum am fost la service-ul Dacia autorizat si mi-au spus ca e posibil sa-mi inlocuiasca anumite elemente de caroserie ....oricum e clar o sa-mi mai cumpar Dacia cand o sa se fabrice in Germania......asa ca verificati-va cu multa atentie masinile ca s-ar putea sa aveti mari surprize!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment