Puncte Rugina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am fost acum doua zile, marti, la un dealer local Dacia, pentru punctele de rugina aparute sub chederul geamului, in partea superioara. A aparut la trei usi. S-a facut constatarea, am programat-o si este deja in lucru. Maine o ridic. Solutia propusa de catre fabrica....vopsire usi, nu doar cadru superior.
    Am uitat sa mentionez, ca este din noiembrie 2005.

Comment

@GMR daca i-mi arati tabla de Logan galvanizata eu o mananc fara paine!!!

Comment

uita-te la noile modele....inclusiv sandero...si la vocea clientului mi s-a confirmat ca de nu stiu cand s-a introdus tabla asta
        Slow & Safe

Comment

Tabla este galvanizata partial, nicidecum total.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by dan.gutu View Post
            Ridicati lamelele exterioare de la geamuri,va puneti mainile in cap,la 3 Loganuri am incercat, inclusiv la al meu,umezeala si rugina pe muchii,am dat cu vaselina.
            Eu nu am nimic masina din 2005.Altele ruginesc altele nu,care sa fie explicatia
            sigpic
            !

Comment

Am inceput sa am probleme cu rugina,masina o am din octombrie 2008.Vopsea sarita si umflata la aripile spate,langa roata,o sa revin cu poze.

Comment

Pai , domnilor se pare ca nu suntem in stare sa facem o masina asa cum trebuie, chiar si low cost de la un cap la altul. Am un Logan Ambition din aprilie 2005 si cand am fost la un service sa fac o verificare ca aparusera niste puncte de rugina mi-am pus mana-n cap la ce rugina am gasit si sub chedere pe la portiere ...etc...oricum am fost la service-ul Dacia autorizat si mi-au spus ca e posibil sa-mi inlocuiasca anumite elemente de caroserie ....oricum e clar o sa-mi mai cumpar Dacia cand o sa se fabrice in Germania......asa ca verificati-va cu multa atentie masinile ca s-ar putea sa aveti mari surprize!!

Comment

eu am un punct de rugina pe plafon , a picat ceva acolo

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google