Am un Logan Laureat 1.4 luat in mai 2010.De atunci pana acum a ramas cu 19 de km stand in fata blocului. Astazi cand am plecat cu el dupa o vreme cand am dat sa schimb in viteza a 3a motorul a inceput sa se supratureze fara sa apas eu pe acceleratie. A facut asta de vreo 5 ori in 80 km. Acum ma gandesc sa o duc in service dar daca stie cineva ce ar putea avea astept pareri.Mersi.
Supraturarea Motorului
Collapse
X
-
Am patit si eu faza cu supraturarea motorului. Am Logan 1.4 si 67000 km. Mi s-a intamplat de 2 ori pana acum. De fiecare data acest lucru a aparut dupa ce am iesit de pe autostrada unde am tinut-o mai mult timp la viteza intre 110 si 130 km/h. In momentul in care calcam ambreiajul ca sa schimb viteza sau sa scot pe liber, motorul incepea sa se tureze singur fara ca eu sa ating acceleratia. Nu pot sa imi explic. Intentionez sa merg cu ea la reprezentanta sa schimb uleiul si sa le zic si despre asta. Ce-i drept eu nu prea am fugarit masina, viteza care am avut-o in general a fost 100 - 110 km/h. Daca puteti sa imi dati un raspuns legat de asta va multumesc anticipat.
Comment
Comment