Luati o seringa cu cel mai mic ac posibil, o umpleti cu ulei,virati rotile la maxim saaveti acces la pipele bielete si exact in partea opusa rotii intepati burduful de protectie,goliti uleiul si o sa vedeti ca nu mai scirtie! sau daca mergeti la mecanic sa demontati pipa bieleta doar din fuzeta nu si din bieleta,ridicati usor in sus mansonul de cauciuc (doar din partea superioara -unde este conul de fixare in fuzeta) si gresati pe acolo Mai scirtie?
probleme directie?! sau nu?
Collapse
X
-
Originally posted by andrushk_mib View Postsi in mers si cand stationez si la cam jumate din distanta de bracare maxima; stiu ca la bracare maxima se aude ceva de la pompa parca(si in cartea tehnica scrie ca nu trebuie sa faci bracare maxima pe loc)
eu nu am vazut nicaieri sa scrie asa ceva, si ce inseamna ca acum nu avem voie sa mai bracam volanu la max. cand parcam sau care era ideea?am vaz o chestie in carte dar zicea sa nu lasi rotile bracate cat timp masina stationeaza cu motorul oprit pentru ca se deterioreaza pompa de servo.laureate 1.5l, albastru marin
Comment
-
Ai umflat si rotile?
Comment
Comment