probleme directie?! sau nu?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Luati o seringa cu cel mai mic ac posibil, o umpleti cu ulei,virati rotile la maxim saaveti acces la pipele bielete si exact in partea opusa rotii intepati burduful de protectie,goliti uleiul si o sa vedeti ca nu mai scirtie! sau daca mergeti la mecanic sa demontati pipa bieleta doar din fuzeta nu si din bieleta,ridicati usor in sus mansonul de cauciuc (doar din partea superioara -unde este conul de fixare in fuzeta) si gresati pe acolo Mai scirtie?
    Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !

Comment

Originally posted by andrushk_mib View Post
      si in mers si cand stationez si la cam jumate din distanta de bracare maxima; stiu ca la bracare maxima se aude ceva de la pompa parca(si in cartea tehnica scrie ca nu trebuie sa faci bracare maxima pe loc)

eu nu am vazut nicaieri sa scrie asa ceva, si ce inseamna ca acum nu avem voie sa mai bracam volanu la max. cand parcam sau care era ideea?am vaz o chestie in carte dar zicea sa nu lasi rotile bracate cat timp masina stationeaza cu motorul oprit pentru ca se deterioreaza pompa de servo.
      laureate 1.5l, albastru marin

Comment

E voie sa brachezi maxim. Nu e recomandat sa parchezi cu rotile bracate.

Comment

inseamna ca asa e. mea culpa: am citit gresit
          If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

am spalat azi masina si din pacate scartaitul ala nu a disparut sa scap de examenul de sambata si ma duc si la service sa vad care-i treaba

Comment

Ai umflat si rotile?
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

andruska, in primul rand bafta la examen! apoi umfla rotile, verifica vizual burdufele bieletelor si mergi la service (asta a fost "ordinea operatiilor")...
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

mersi seba si felicitari pt noua functie (cam tarziu). asa o s fac, deja am sunat si la service si au zis ca ma asteapta oricand.deci,in principiu, luni o s fiu la ei

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google