Incep acest thread prin a-mi cere scuze daca nu am postat unde trebuie sau daca s-a mai discutat pe tema asta, dar sunt nou pe forum. Care este problema mea: am un logan pe benzina, 1.4 din 2007, care pana acum a mers imbecabil, dar de vreo 2 saptamani am o problema destul de enervanta cu el. Am mers cu el seara si nu am avut nici o problema. A doua zi cand am vrut sa plec cu el am observat ca pedala de la ambreiaj era mai jos decat de obicei si era foarte tare. Cand am incercat sa plec de pe loc pur si simplu nu pleca decat daca treceam de 3000 de ture, iar in mers indiferent de treapta de viteza daca o accelerez un pic mai repede se tureaza motorul, dar masina nu isi modifica deloc viteza, e ca si cum nu ar fi bagata in viteza si as accelera in gol. Am observat ca daca accelerez ffff incet reusesc sa prind viteza, altfel parca as avea masina ridicata si ar merge rotile in gol. Am fost la service cu ea (Meridian) si mi-au ublat la ambreiaj cica la regalaje. Acum masina pleaca usor de pe loc, dar in viteza la fel face, refuza sa aibe demaraj. A mai patit cineva asa ceva? Poate fi de la ambreiaj (nu ma pricep deloc la mecanica)? Ce solutii as putea avea? Multumesc anticipat.
Probleme Ambreiaj, Cred...
Collapse
X
-
Mai mult ca sigur e de la ambreiaj , se simte si un miros de ars( de disc ars) ?
O sa trebuiasca s a schimbi discul de ambreiaj si rulmentul de presiune; astea se schimba impreuna sa nu ai alte probleme si o sa se verifice si placa de presine daca e uzat( cea ce nu cred) se schimba si ea. Iei un "kit de ambreiaj = toate cele 3 piese " si e rezolvata treaba.
-
Originally posted by 12Vlad View PostNu in toate cazurile se simte mirosul dar oricum simtomele sunt clare .disc ambreiaj. iar cei de la service au incercat sa mai amane un pic schimbarea acestuia desfacand surubul de la cablul de ambreiaj.
@lorenzzo84 ai observat unde iti tine ambreiajul si asta ma refer la pedala, jos adica aproape de podea sau ceva mai sus?
Comment
Comment