Am un logan 1.6 mpi 8v din 2004,cu cca. 55000 km.Am o problema nu grava dar sesizabila.Cand stau la relanti parca nu merge rotund,are mici intreruperi sa zic cam o data la 3-7 secunde(ca sa intelegeti).Intreruperile sunt infime dar totusi se observa pt ca se simte cum se zguduie putin masina.Cand spun intrerupere inseamna ca variaza foarte putin acul turometrului si ca masina trepideaza putin.Asta se simte si la plecarea de pe loc.Are intreruperi in acceleratie,se zguduie putin.Zic si eu ca ar fi filtrul de benzina de vina,chit ca nu ma pricep.Voi ce credeti?Aveti asemenea problema?
PS:Am condus si un opel vectra 2.0 dti sin 2000 cu 150 000 km si mentionez ca motorul merge foarte rotund fara nici o intrerupere,acul de acceleratie nu se misca de la locul lui daca nu accelerezi.La loganul meu variaza f putin.
Mai vreau sa va intreb daca are ceva daca se accelereaza mai mult masina in mers.Imi place sa o accelerez pe la 4000 rot/min dar asta foarte rar pentru ca imi
este mila de motor.Asa ca va intreb pe voi care va pricepeti daca accelerarea mai tare a motorului,in mers,dauneaza la altceva in afara de buzunar.
PS:Am condus si un opel vectra 2.0 dti sin 2000 cu 150 000 km si mentionez ca motorul merge foarte rotund fara nici o intrerupere,acul de acceleratie nu se misca de la locul lui daca nu accelerezi.La loganul meu variaza f putin.
Mai vreau sa va intreb daca are ceva daca se accelereaza mai mult masina in mers.Imi place sa o accelerez pe la 4000 rot/min dar asta foarte rar pentru ca imi
este mila de motor.Asa ca va intreb pe voi care va pricepeti daca accelerarea mai tare a motorului,in mers,dauneaza la altceva in afara de buzunar.
Comment