"Greierasi" in portbagaj- cum ii eliminam?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• "Greierasi" in portbagaj- cum ii eliminam?

Presupun k toata lumea are problema "greierasilor" din portbagaj .Cum facem sa ii eliminam...pt usi m-am gandit la o solutie..ori o antifonam,ori aplicam un adeziv pe fetele de usi...dar pt plasticul acela din spate unde sunt incastrate boxele care ar fi remediul?
    Astept propuneri.Multumesc
    Cer scuze moderatorilor dak mai e un theart asemanator dar l-am cautat si nu am gasit.

Ce greierasi/? ori eu nu inteleg ori.. na
    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
    Enter the Matrix

Comment

Se refera la zgomotele enervante care se aud destul de fin si sunt foarte bine ascunse, apropo am si eu un greiere smecher in portbagaj, cand il prind il execut
      No, apoi blana
      Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
      ...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste

Comment

Exact,acele zgomote enervante care se aud de fiecare data cand dam in cate o groapa ori drum denivelat rau....Ma gandeam k ar trebui sa fie de la acea placa in care sunt incastrate difuzoarele spate..dar problema e cum o fixam mai bine?sau are cineva alta idee de unde ar putea veni acele zgomote...

Comment

Ai putea sa incerci sa antifonezi zona cu niste fonomin, este un material fonoabsorbant. Important e sa nu fie zona prea multe de plastic pe plastic, ca la ce calitate au...fac zgomote de numai. Eu am izolat sub tablia aceea de care zici tu dar degeaba, inca il aud. Poate trebuia sa fiu mai insistent. Pentru detectarea zgomotelor din portbagaj poti incerca sa te bagi in portbagaj si sa conduca cineva masina, asa le descoperi mai usor, eu unu asa am facut. Daca nu vrea soferu sa te deschida dupa aia te poti elibera singur deci nu-i pericol sa ramai blocat acolo:P
          No, apoi blana

Comment

yo am scapat de greierasi in portbagaj..insa am unu stresant tare in dreapta...il tratez cu muzica momentan...caut o solutie pt rezolvarea lui...

Comment

Eu tot aud unul din partea dreapta spate, consoarta imi zice ca am auzenii, dar eu sunt sigur ca e acolo, tre sa mai fac o tura inchis in portbagaj sa ma conving ca nu am auzenii, sau sa ma duc la un control)
              Andrei cum ai scapat de el? La tine de unde se auzea?
              No, apoi blana

Comment

poi durerea e ca inca n`am scapat..dau muzica tare si nu`l mai aud...daca o las mai incet se aude si ma streseaza...cred ca o sa`i pun o bucata de burete ceva la plasticu` ala poate nu se mai aude...

Comment

Cred ca asta a fost cel mai amuzant thread pe care l am citit de curand ... greieri am si eu, am sa ii enumar in ordinea numerelor de pe tricou
                  - usa de la torpedou permanent danseaza
                  -o fara de usa(inca nu imi dau seama care)
                  -stopul ala de pe spate cred ca se loveste de luneta
                  Astia sunt principali furnizori de discomfort la volan pentru mine si tare mi-ar place sa ii elimin, dar nu stiu cum
                  Cea mai practica si la indemana solutie pentru mine este mp3.
                  sigpic
                  Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

Originally posted by lau_swat View Post
                    Ai putea sa incerci sa antifonezi zona cu niste fonomin, este un material fonoabsorbant. Important e sa nu fie zona prea multe de plastic pe plastic, ca la ce calitate au...fac zgomote de numai. Eu am izolat sub tablia aceea de care zici tu dar degeaba, inca il aud. Poate trebuia sa fiu mai insistent. Pentru detectarea zgomotelor din portbagaj poti incerca sa te bagi in portbagaj si sa conduca cineva masina, asa le descoperi mai usor, eu unu asa am facut. Daca nu vrea soferu sa te deschida dupa aia te poti elibera singur deci nu-i pericol sa ramai blocat acolo:P
                    auzi nebunie..s-o pun pe nevasta-mea sa conduca si eu sa stau inchis in portbagaj...pai nebuna asta e in stare sa ma blocheze si sa puna si o stanca deasupra portbagajului

Comment

salutare

Si eu am unul in partea dreapta fata,cred ca la centura de siguranta,si nu stiu cum sa scap de el.In usi au pus cei de la dacia ceva burete si acum nu mai am probleme.

Comment

Sigur nu se aud arcurile din portbagaj sau cricul/coarba tot de acolo?
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

pai la fete de usi se poate rezolva prin bureti,adeziv pe marg fetei de usa(insa nu unu f puternic sa nu mai poti dezlipi fata de usa la nevoie)...insa f problematic e cu kestia aia din spate...si ma enerveaza la culme....MS lau_swat pt sfaturi..o sa fac o tura si in portbagaj

@andrei...nu se aude coarba etc..e un zgomot mai fin,de plastic care nu sta la locul lui.M-am exprimat gresit,stiu dar arcuri,coarba etc exclus pt k le-am strans f bine.E blestamatul ala de panou in care sunt difuzoarele si cred k si carcasa aceea de plastic in care sunt ele(tind sa mentionez k am difuzoarele din fabrica,masina fiind 2007 an de fabricatie).

Foloseste butonul Edit.
                          Last edited by Sp!ke; 15 February 2008, 17:07.

Comment

Originally posted by adrianixx View Post
                            auzi nebunie..s-o pun pe nevasta-mea sa conduca si eu sa stau inchis in portbagaj...pai nebuna asta e in stare sa ma blocheze si sa puna si o stanca deasupra portbagajului
                            Eu l-am rugat pe socru meu sa ma care in portbagaj, intai am testat sa vad daca ma pot elibera, abia apoi am trecut la actiune.
                            No, apoi blana

Comment

Scoate capacele de plastic de deasupra difuzoarelor si vezi daca mai face. Eu am totusi o idee, s-ar putea sa fie de la centuri.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google