If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dupa ce desfaci suruburile, tragi de fata de usa si iese. Sa verifici si macaraua geamului, mai exact suruburile ei, sa nu fie putin desfacute si sa zdrangane.
PM inseamna Private Message sau Mesaj Privat, adica asta.
Pai numai cu muzica putem elimina zgomotul.
Un lucru e sigur nu vine doar din portbagaj...
Se mai aude si pe la usile din fata,la centuri si uneori la aerisitoarele din bord
Greierasii mei din portbagaj "este" doar unul. Si nici macar nu este al masinii. Se loveste stingatorul de un spray cu silicon. Zici ca am cratite in portbagaj.
Apropo de portbagaj, sunt un pic , dar nu am gasit niciun thread cu tema asta si daca tot se vorbeste de portbagaje aici ... Si-a pus cineva priza (bricheta) in portbagaj ? Am lada frigorifica dar as vrea sa-mi iau una electrica dar nu-mi surade ideea de a o tine pe bancheta din spate. Ar fi ok ca priza sa fie legata pe cheie, pentru ca atunci cand scot cheia din contact si uit sa mai trec si pe la portbagaj sa nu raman fara baterie. Plus ca ar fi utila acea priza si la filtrul auto de cafea si multe altele.
Salutare all ! Foarte interesant thread ul !
merg fara bancheta , tapiseria de pe deck , umerii spate de vro 2 luni de zile !
inainte sa insonorizez portbagajul ... Primul lucru care mia produs greieri a fost bara de "rigidizare" pe de mijlocul spatarului banchetei ... Rezoneaza foarte urat ! Am insonorizato .. Si merg in continuare fara bancheta !
alte producatoare de greieri sunt arcurile ( cele care tin capacul portbagajului sus in momentul in care acesta este deschis .. Sper sa ma fi facut inteles ) ... Din pacate aici nu gasesc nici un remediu ... Decatinvelirea spirelor in furtun , sau termocontractant !
alte surse ar fi cricul , cheia de roti ... Si in unele cazuri roata de rezerva in cazul in care i sa schimbat pozitia ... Si mai depoziteaza si ceva in interiorul ei ... !
spunea cineva ceva de strangerea centurilor , partea de sus ... Nu prea are treaba ... Nusi dau drumul deacolo in nici un caz !
am sa atasez si niste poze !
PS .. Ca uitai ! Alta sursa de greieri este tabla din spatele spatarului banchetei ... Nu bara de rigidizare ... Ci tabla dinspre amortizoare ( poze )
pps cas cu capu in nori ... Alt lucru care aduce greieri ... Este tapiseria de pe deck ... Se elimina cu montare de burete intre tabla si tapiserie !!!
am si eu o probluema....am masina de 7 luni si au inceput sa se auda greierasi in fetele de usi...eu mas duce la reprezentanta sa reclam problema in speranta ca sa va gasi un remediu dar eu am dat fetele de usi jos knd miam foliat geamurile si mie sa nu se lege de asta si sa pierd garantia...
Ce garantie sa pierzi? Se cunoaste ca au fost date jos?
Se discuta mai sus de un adeziv pentru fetele de usi. Nu cred ca e indicat. Cel mai bine este sa se curete masticul vechi si sa se puna alt snur de cauciuc crud. Asta cu simt de raspundere, nu din economie.
Asta si insonorizarea duc la exctinctia greierasilor din usi.
Pentru portbagaj - exact ce a spus si @Shokaliptiku: bara de "rigidizare" rezoneaza, tabla e prea subtire.... rezolvarea cea mai buna dar si mai costisitoare este insonorizarea.
eu am o mare problema, sunt inebunit daca bate sau troncane ceva, e dar la turatia de 2000, bai fratilor, inceope ceva sa greiereasaca, nush de unde fras ar putea veni..
trebuie s ail rog pe tata sa conduca el..si eu sa depistez ca ma scoate din minti...
daca aveti vreo idee???
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment