Probleme inchidere centralizata si alarma

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• problema alarma pe cheie

Salut tuturor. Acum 2 zile am primit si eu masina de la dealer, un Logan Laureate 1.2 16V N (cu consola audio sub volan) si bineinteles pt ca traim in Romania am avut deja problema chiar inainte de ridicare. Nu doresc sa intru in restul detaliilor doar sa imi expun problema cea mai apasatoare legata de alarma montata chiar la ei (alarma cu senzor habitaclu cod 6001998203, comenzi integrate pe cheia originala). Cand mi-au fost inmanate cheile am constatat ca la cea de a 2-a cheie nu exista telecomanda alarma de rezerva sau sa fie integrata pe cheie. normal ca am intrebat unde este si ce fac in caz ca pierd cheia originala si trebuie sa opresc alarma iar raspunsul a fost stupefiant ca trebuie sa deschid usa sa ridic capota si sa scot bornele de la masina ca nu are buton de oprire sau telecomanda auxiliara. Normal ca m-am enervat pt ca inainte sa o comand am intreebat de rezerva si unul din dealeri mi-a spus ca are iar acum raspunsul lui a fost contrariu. Pt ca nu am avut decat factura fiscala pt care nu este mentionat acest lucru a trebuit sa plec iar acum incerc sa rezolv problema. la alt dealer daca vreau sa imi puna alarma pe cheia de rezerva costa 280 RON. Intrebarea mea este urmatoarea: nu trebuia sa existe telecomnda de rezerva pt cea de a 2-a cheie sau macar un buton mascat in masina de dezactivare?
    Va multumesc si astept ajutor de la voi.

Comment

• Din pacate pentru tine te anunt ca Logan-ul se vinde cu 2 chei, una cu telecomanda si una fara. Acei 280 lei practic inseamna alta cheie pogramata pe masina ta.

Comment

• Originally posted by poe View Post
        Din pacate pentru tine te anunt ca Logan-ul se vinde cu 2 chei, una cu telecomanda si una fara. Acei 280 lei practic inseamna alta cheie pogramata pe masina ta.
        deci sa inteleg ca este normal sa am doar o cheie cu alarma fara nici o rezerva la ea, adica o telecomanda separata pentru cheia de rezerva? deoarece eu nu sunt interesat de modificarea cheii, adica adaugare de telecomanda pe ea ci doar sa am posibilatea sa anulez alarma daca pierd cheia originala fara sa scot bornele. Intreb din nou pt ca eu de fiecare data cand am montat alarme (nu la Logan) am primit la cheia de rezerva o telecomanda secundara.

Multumesc pt rapuns poe

Comment

• bai tata, aveti o obsesie: la toate problemele voastre, hai la Vocea Clientului! Poate va duceti la vocea clientului si pentru probleme de erectie sau consiliere matrimoniala! Cind ai cerut alarma aceea te-ai interesat daca nu iti afecteaza receptia UCH-ului? dacupleaza alarma si o sa vezi ca semnalul este receptionat de la distanta foarte mare. Daca vrei sa iti ramina sistemul perfect functional, comanda o alarma originala Renault fara telecomanda (lucreaza pe telecomanda cheii originale). Tot timpul ii blamati pe ce din service facindu-i timpiti. Timpitii sint cei care vin la service cu multe probleme inchipuite ( cei mai multi s-au urcat din caruta direct in masina si acum au pretentii aberante de la un amarit de Logan cu cel mai scazut nivel de echipare, pe care l-au luat la un pret de nimic. Sint de acord cu voi ca multi mecanici isi bat joc de clienti, insa nu e cazul sa generalizati. Cind montati un accesoriu pe masina este bine sa verificati compatibilitatea acestuia cu sistemele electronice existente, unele echipamente putind genera perturbatii grave asupra diferitelor sisteme electronice existente pe autoturism.

Imi place stilul tau nervos: ii faci praf,cu siguranta, pe dealeri. Ideea e ca daca discutai cu oricine isi cumparase Logan inaintea ta aflai ca se livreaza cu o cheie cu telecomanda si cu una fara telecomanda. dupa cum am spus si in alt thread, vinovatul pentru toate problemele voastre este Dacia. Suna la Vocea clientului si omoara-i!!!!:
          Last edited by andreicry; 13 September 2011, 21:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by andreicry View Post
            bai tata, aveti o obsesie: la toate problemele voastre, hai la Vocea Clientului! Poate va duceti la vocea clientului si pentru probleme de erectie sau consiliere matrimoniala! Cind ai cerut alarma aceea te-ai interesat daca nu iti afecteaza receptia UCH-ului? dacupleaza alarma si o sa vezi ca semnalul este receptionat de la distanta foarte mare. Daca vrei sa iti ramina sistemul perfect functional, comanda o alarma originala Renault fara telecomanda (lucreaza pe telecomanda cheii originale). Tot timpul ii blamati pe ce din service facindu-i timpiti. Timpitii sint cei care vin la service cu multe probleme inchipuite ( cei mai multi s-au urcat din caruta direct in masina si acum au pretentii aberante de la un amarit de Logan cu cel mai scazut nivel de echipare, pe care l-au luat la un pret de nimic. Sint de acord cu voi ca multi mecanici isi bat joc de clienti, insa nu e cazul sa generalizati. Cind montati un accesoriu pe masina este bine sa verificati compatibilitatea acestuia cu sistemele electronice existente, unele echipamente putind genera perturbatii grave asupra diferitelor sisteme electronice existente pe autoturism.

Imi place stilul tau nervos: ii faci praf,cu siguranta, pe dealeri. Ideea e ca daca discutai cu oricine isi cumparase Logan inaintea ta aflai ca se livreaza cu o cheie cu telecomanda si cu una fara telecomanda. dupa cum am spus si in alt thread, vinovatul pentru toate problemele voastre este Dacia. Suna la Vocea clientului si omoara-i!!!!:
            Draga colega...in primul rand nu sunt ''frate'' cu tine. In al doilea rand alarma ESTE originala Renault fara telecomanda (lucreaza pe telecomanda cheii originale). In al treilea rand dealer-ul este de vina pt ca inainte de comanda am intrebat de telecomanda de rezerva la alarma. Si nu in ultimul rand te-ai nascut cumva in ''caleasca''...de iti permiti sa vb asa? Iar 4 si nu in ultimul rand vb de alarma si nu de cheia originala care una are inchidere centralizata din buton si una nu. (dar poate este scris prea mult si iti este greu de inteles)
            Last edited by Bulanu; 13 September 2011, 22:43.

Comment

• stimate Bulan, eu nu m-am nascut in caleasca, insa ceea ce stiu si incerc sa va impartasesc si voua, am acumulat prin munca proprie (practic sau studiind). cind vad ce aberatii puteti sa scrieti, ma cam apuca nervii. intotdeauna este mai usor sa acuzi pe cel de linga tine decit sa te informezi. este mai usor sa te apuci sa reclami pe la diverse foruri decit sa te informezi. Nu am vrut sa te jignesc pe tine sau pe alti cititori, insa sper ca stilul mai ironic in care v-am scris sa va schimbe putin mentalitatea de romani sadea. In speranta ca totusi putem colabora pe viitor, te salut cu stima.

Comment

• @andreicry: te legi degeaba de colegul de forum. In mod normal ar fi trebuit sa primeasca si telecomanda de rezerva pentru alarma, nu doar cheia principala. Alarmele Astra parca se monteaza la dealer care au comanda din cheia originala si au si telecomanda de rezerva.
                Dar, cine stie cine a avut nevoie de acea telecomanda si s-au facut ca "ploua".
                GL-22-TOF

Comment

• ce tare imi place la nebunie..............STIMATE BULAN................
                  Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

• Bulan ai cautat butonul valet la panoul de sigurante???

Comment

• voi chiar nu intelegeti ce va explic sau nu vreti sa intelegeti: masina se livreaza cu 2 chei: una cu telecomanda si una fara (si la alte marci situatia este la fel) alarma nu are nici o telecomanda, ea este activata/ dezactivata de impulsurile date de UCH. Poate acum ati inteles si nu ii mai acuzati pe dealeri ca v-au furat telecomenzile!!! Daca vrei inca o cheie cu telecomanda, du-te la service, comanda-ti inca o cheie (bineinteles ca este contra cost) si vei avea 2 chei cu telecomanda.

Comment

• am si eu aceeasi problema de la inceputul topicului mi se deschide masina de la 0.5 metri si din anumit unghi poate cineva sa-si dea cu parerea de la ce ar putea fi? este vorba de inchiderea centralizata a masinii, pana acum se deschidea de la o distanta mare si din ce in ce mai aproape, mentionez ca bateria de la cheie este noua
                        laureate 1.5l, albastru marin

Comment

• Incearca totusi o alta baterie, mai buna, e posibil sa fie descarcata de noua.
                          GL-22-TOF

Comment

• din cate stiu eu, antena alarmei este acel fir cu ledul care clipeste in capat. am avut si eu aceeasi problema, deoarece pusesem ledul respectiv undeva sub tapiseria plafonului. dupa ce l-am scos mai mult in afara s-a marit si distanta de actionare a telecomenzii.
                            My ride

Comment

• eu n-am umblat nicaieri nu stiu ce sa zic bateria e una panasonic
                              laureate 1.5l, albastru marin

Comment

• e dric si de.aia. pt siguranta pasagerilor decedati sa nu plece la plimbare

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google