Sau iti pui led si nu mai ai treaba pe viata.. numa o sa te chinui putin pana scoti beculetu si pui ledu
led bricheta
Collapse
X
-
Intrebare tampa...
toate loganurile au leduri la bricheta?
eu am un 1,4 mpi din 2006. acum nu merge, dar nu am nici cea mai vaga idee daca a avut "beculetz" sau nu. sau poate nu tin eu minete...
mssigpic
Comment
-
Pe timp de zi nu se vede ca nu se aprinde, decat impreuna cu pozitiile...
Comment
-
Merci mult
din cate am citit aceasta problema poate fi acoperita de garantie. cand mai am drum pe acolo... o sa le "propun" si remedierea beculetului/brichetei (nu am inteles daca se poate schimba doar becul sau e necesara inlocuirea bricheti).
intrebare off-topic
garantia extinsa acopera si partea electrica (nu ma injurati. nu am contractul la indemana si nici nu am de unde sa aflu pentru moment un raspuns, asa ca ma bazez pe voi)
ms multsigpic
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View PostAndy da toate au un beculet ce lumineaza acel inel portocaliu din jurul brichetei atunci cand ai pozitile aprinse
rusine sa-ti fie
Originally posted by andrei View PostPe timp de zi nu se vede ca nu se aprinde, decat impreuna cu pozitiile...
da mai andy acopera garantia extinsa si asa ceva , in garantie se schimba bricheta cu totul , daca nu ai garantie schimbi doar becul ca nu esti nebun sa cumperi o bricheta ptr un bec...Last edited by SoNyKeL; 8 April 2008, 03:19.
sigpic
Comment
-
Comment
-
N-au raspuns baietii pana acum. Sa ne spuna daca au rezolvat problema. Dar eu cred ca beculetul ala e trecut la consumabile, ca si sigurantele, becurile de faruri si lampi (triple) etc.
Sa ne spuneti si noua dupa ce va intoarceti de la service. Nu de-alta, dar daca chiar nu-l schimba, macar nu mai pierdem timpul pe la ei.
Comment
-
Becul ala nu e consumabil, in primul rand nu se poate schimba separat.
In service sigur schimba bricheta, nu e nici o problema.
Comment
-
Salut
eu nu am raspuns pentru ca nu am ajuns inca la Reprezentanta. Cu prima ocazie...
mssigpic
Comment
-
La cat costa o bricheta eu nu m-as complica sa scot becul si sa-l schimb.
Comment
Comment