led bricheta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sau iti pui led si nu mai ai treaba pe viata.. numa o sa te chinui putin pana scoti beculetu si pui ledu

Comment

Intrebare tampa...
      toate loganurile au leduri la bricheta?
      eu am un 1,4 mpi din 2006. acum nu merge, dar nu am nici cea mai vaga idee daca a avut "beculetz" sau nu. sau poate nu tin eu minete...
      ms
      sigpic

Comment

Andy da toate au un beculet ce lumineaza acel inel portocaliu din jurul brichetei atunci cand ai pozitile aprinse

sigpic

Comment

Acel inel potocaliu nu il vezi pe timp de zi...

Comment

Normal ca daca e luminata zona nu-l vezi ca doar nu suntem blonzi din nastere

sigpic

Comment

Pe timp de zi nu se vede ca nu se aprinde, decat impreuna cu pozitiile...
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Merci mult
                din cate am citit aceasta problema poate fi acoperita de garantie. cand mai am drum pe acolo... o sa le "propun" si remedierea beculetului/brichetei (nu am inteles daca se poate schimba doar becul sau e necesara inlocuirea bricheti).
                intrebare off-topic
                garantia extinsa acopera si partea electrica (nu ma injurati. nu am contractul la indemana si nici nu am de unde sa aflu pentru moment un raspuns, asa ca ma bazez pe voi)
                ms mult
                sigpic

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
                  Andy da toate au un beculet ce lumineaza acel inel portocaliu din jurul brichetei atunci cand ai pozitile aprinse
                  andrei tu copii informatile de la mine?
                  rusine sa-ti fie
                  Originally posted by andrei View Post
                  Pe timp de zi nu se vede ca nu se aprinde, decat impreuna cu pozitiile...

da mai andy acopera garantia extinsa si asa ceva , in garantie se schimba bricheta cu totul , daca nu ai garantie schimbi doar becul ca nu esti nebun sa cumperi o bricheta ptr un bec...
                  Last edited by SoNyKeL; 8 April 2008, 03:19.

sigpic

Comment

Originally posted by andy_x3m View Post
                    nu am inteles daca se poate schimba doar becul sau e necesara inlocuirea bricheti
                    Se schimba toata bricheta, nu se poate scoate numai becul.

Originally posted by SoNyKeL View Post
                    andrei tu copii informatile de la mine?
                    rusine sa-ti fie

Comment

N-au raspuns baietii pana acum. Sa ne spuna daca au rezolvat problema. Dar eu cred ca beculetul ala e trecut la consumabile, ca si sigurantele, becurile de faruri si lampi (triple) etc.
                      Sa ne spuneti si noua dupa ce va intoarceti de la service. Nu de-alta, dar daca chiar nu-l schimba, macar nu mai pierdem timpul pe la ei.

Comment

Becul ala nu e consumabil, in primul rand nu se poate schimba separat.
                        In service sigur schimba bricheta, nu e nici o problema.

Comment

Salut
                          eu nu am raspuns pentru ca nu am ajuns inca la Reprezentanta. Cu prima ocazie...
                          ms
                          sigpic

Comment

Apropo andrei am vazut pe un alt forum ca un alt domn unu ironicu(i se zice) a demontat bricheta in 3 bucati(o parte de metal si 2de plastic) si ia schimbat ledul , deci se poate daca vrei.

sigpic

Comment

Am analizat si eu bricheta si se poate schimba beculetul cu un led. Pentru cei care nu mai au garantie si vor neaparat sa lumineze si bricheta.... Nu e greu, dar e migalos.
                              GL-22-TOF

Comment

La cat costa o bricheta eu nu m-as complica sa scot becul si sa-l schimb.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google