Revizii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Revizii

am cumparat un logan 1.4 din 2006 cu 14000km la bord
    am sunat sa fac o revizie si sa schimb consumabilele si mi s-a spus ca trebuie sa schimb(la service)tot ce se schimba la 60000km inclusiv distributia
    E NORMAL s-au isi bate joc de mine
    va multumesc ptsugestii anticipat

Distributia se inlocuieste la 60000 km sau 4 ani indiferent daca s-a ajuns la numarul acesta de km sau nu pentru ca imbatraneste cureaua!

Comment

cum sa schimbi distributia la 14000? ai de schimbat uleiul, filtrele si garnitura la buson, sa verifici trenul de rulare

pe undeva, e normal, la orice masina sh pe care o cumperi, schimbi distributia si cureaua de accesorii si dupa caz pompa de apa, pentru ca nu ai garantia km reali
      sigpicMy ride

Comment

Cureaua aia a suportat 4 veri calduroase sub capota si 4 ierni friguroase. Chiar daca masina are foarte putin km, cureaua de distributie si cea de accesorii au imbatranit. Tu deci sa o schimbi sau nu, dar cred ca 70 lei pe o curea distributie si inca 50 pe una de accesorii poti investi. Rolele cred ca sunt bune la kilometrajul asta, si pompa de apa la fel.

Comment

in cartea tehnica scrie ca distributia se schimba la 60000 Km sau la 4 ani, chiar daca nu ai facut cei 60000 Km. cand se schimba distributia se schimba tot kitul adica si rolele. este bine sa schimbi si capacul la pompa de apa odata cu distributia
          sigpic

Comment

Asa scrie la carte , dar omul nu vrea sa cheltuie niste bani, iar la role nu imbatranesc rulmentii daca masina nu face multi km. 14.00 de km sunt putini, asa ca poate foarte bine sa lase rolele alea. Sau sa schimbe doar rola de la distributie, nu si pe alea de la accesorii.

Comment

pentru linistea si siguranta ta ar trebuia sa faci revizia completa de 4 ani cu curea de distributie si de accesorii inclusiv role noi

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google