Joc Planetara Sau Grup Sateliti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ma poate ajuta si pe mine cineva ? ...
    la virajele facute la stanga si respectiv dreapta (mai putin) ...se aude un cloncanit ! si zgomotul acela se simte si partea pasager-lui la picioare , in linie dreapta nu se prea aude ... am fost la 4 mecanici si cica nu ar avea nimica ... eu am avut burduful spart la aceea planetara pe dreapta si ma gandesc ca aia ar fii dar nu sunt 100% sigur ... astept pareri !...multumesc
    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

si eu am avut burduful spart la planetara de pe dreapta, capatul de la roata, am mers ceva asa cu el si a prins joc la viraj la inceput, usor usor a inceput sa faca si pe drum drept la accelerari bruste. am schimbat burduful si am rectificat planetara, iar de 10000km de cand o am pe masina nu s-a intamplat nimic - chiar daca am fortat-o etc. masina e 1.4 cu abs iar rectificatul m-a costat 50ron.
      sigpic

Comment

Salutare.
        Cred ca am o problema la planetara dreapta (logan 1.4 f Abs), poate ma ajutati si va dati o parere.
        Se dau urmatoarele situatii:
        - in mers la trecere peste denivelari/ uneori la franare se aude o pocnitura
        - m-am bagat sub masina si :
        * am tras de planetare, ambele avand un joc mic atat pe verticala cat si pe orizontala
        * la miscarea masinii fata-spate (in treapta I) in zona burdufului dinspre cutie a planetarei din partea dreapta se aude un mic poc - e normal ?
        * am avut impresia ca partea de metal care iese din cutie (nu stiu cum se numeste) si intra in planetara se misca usor stanga-dreapta - e normal ? mie teama ca pocnitura sa nu provina din cutie....
        Mentionez ca au fost verificate cu cateva saptamani in urma toate articulatiile fata pe stand ITP si nu au fost constatate jocuri. De asemenea pe viraje nu se aude nici o bataie.
        Mersi

Comment

SALUTARE AM SI EU O PROBLEMA CU GOLANU DE 1.4 MPI:p CAND DECELAREZ LA VITEZA DE PESTE 30 KM/H SE AUDE UN TUPANIT OARE CE SA FIE ? CHESTIA ASTA SE AUDE DE O SAPTAMNA? SA FIE PLANETARA SAU RULMENTII PE ACE DE LA PLANETARA DIN INTERIORUL CUTIEI SAU GRUPUL CONIC DE LA CUTIE?

Comment

salut. aceasi problema si la mine
            cand plec de pe loc se aude un clantanit metalic...
            dar la mine el persista in felul urmator....
            cand merg cu treapta 1 si 2 fara sa folosec ambreiajul, de cate ori calc pe acceleratie si ridic piciorul de pe acc. se aude acel clantanit metalic...
            e posibil sa se auda si in celelalte trepte dar eu nu il aud din cauza motorului ....
            il aud doar in treapta 1 si 2...acelsi clantanit se aude si in marsalier..
            initial am crezut ca e din acc. dar am lasat masina pe relanti si am apasat acc si nu se aude...
            care sa fie problema?va rog sa ma ajutati...

Comment

Probleme Mari Cu Planetarele

Am o problema foarte mare, fie ca virez stanga, fie ca virez dreapta, bat panetarele (sau planetara), dar nu stiu care ?!?
              De mentionat ca cea de pe dreapta este schimbata, iar celei de pe stanga i-am schimbat burduful.
              Astept un raspuns urgent!

Multumesc anticipat!
              Last edited by 77sky; 27 August 2011, 15:19.

Comment

Daca bat si la viraj stanga si la viraj dreapra inseamna ca sunt duse amandoua. Cel mai bine mergi la un mecanic pentru o constatare. oricum in momentul in care aveai burduful desfacut sau spart si ti-a intrat praf planetara aia nu prea mai are sanse de scapare...in curand va trebui schimbata.
                Eu mi-am schimbat ambele planetare si am deja 25000km cu cele noi fara probleme. Am luat doua planetare noi aftermarket cu 150 lei+TVA bucata.
                Last edited by Mr.Sebi; 27 August 2011, 13:11.
                My ride

Comment

nu este obligatoriu ca daca bate st-dr la virjae sa fie ambele planetare ! Mie anu trecut imi batea planetara din dreapta la ambele viraje mai mult la stanga ... acuma urmeaza si cea din stanga ca am avut burduful spart
                  Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

intradevar aceeasi planetara poate sa bata si stanga si dreapta dar doar in cazul in care are o uzura foarte mare. cel putin asa m-a pacalit pe mine un mecanic cand mi-am schimbat planetarele.
                    My ride

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google