Suporti Radiator

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Suporti Radiator

Salut!Am lovit o bordura prea inalta intr-o parcare. La o prima vedere , parea ca doar bara s-a smuls din cele 3 suruburi de fixare de sub bot. La demontarea partii de jos a barii insa, am gasit un tampon de cauciuc cu un rest de bolt de plastic dur in el.Boltul prezinta urme de rupere la un capat. Eu am banuit ca a fost o ciuperca de fixare a barii care s-a rupt(era o adancitura pe plasticul de sub bara). Insa am descopeit si faptul ca radiatorul s-a deplasat , s-a lasat in partea dreapta si a iesit din suportul din dreapta sus. Asa mi-am dat seama ca de fapt acel tampon era de la radiator. Ceea ce nu stiu este daca bucata de bolt din tampon face parte din radiator sau este doar o ciuperca de fixare a acelui tampon de caroserie. Credeti ca se poate repara in fata blocului sau trebuie sa merg la service? Atasat ese un desen al tamponului ,dar foarte sumar. Dc cineva cunoste detalii despre acel tampon il rog sa ma ajute.
    Attached Files

Plasticul din interiorul tamponului s-a rupt din radiator, din pacate. Daca e doar unul rupt nu e chiar asa grav, fixezi tamponul la locul lui si n-ar trebui sa fie probleme. La service in afara de a inlocui radiatorul nu prea vad ce s-ar putea face.
    INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

stai linistit ca asa este si la mine rupt de vreo 3 luni si nu are nimic eu am lovit un caine

Comment

Cum fixez tamponu la locul lui daca plasticul ala e rupt? doar prin introducere fortata in acea gaura?

Comment

da fortezi un pic de radiator si intra perfect

Comment

am si eu unul rupt de ceva timp...cand am facut revizia cei de la service mi-au zis ca nu e mare lucru si l-am lasat asa.

Comment

Multumesc pentru sfaturi. O sa incerc sa il fixez diseara. Daca nu reusesc , voi apela la casco. Or fi de acord sa schimbe radiatorul pe casco pentru un suport?

L-am fixat pe acel tampon , si vad ca sta asa si dupa 1 km de teste pe drum de tara. Maine ma duc la casco , sper sa nu comenteze aia ca am facut ceva reparatii(fixare bara si tampon) , dar nu puteam sa merg cu ele atarnand pe drum.
              Last edited by tzeegunoo; 19 August 2010, 18:56. Reason: Automerged Doublepost

Comment

la servis iti schimba radiatorul asa cum a zis si Fane-cl am patit si eu ...

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google