Scartait Partea Dreapta Cu Volan Virat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scartait Partea Dreapta Cu Volan Virat

Nu conteaza in ce pare am volanul virat dreapta/stanga maxim , imi scartaie ceva pe partea dreapta. Nu cred ca este planetara ca din cate stiu planetara bate nu scartaie plus ca a fost inlocuita pe la vreo 80.000 din cauza unui mic incident. Ce ar putea fi ?! Bielete si capat de bara schimbat acum 10.000
    LoganClub Craiova

si l mine scartaia ceva cand viram de volan !! si era de uleiul de la servo, uitate in brocanas
    sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/newthread.php?do=newthread&f=6

Comment

probabil ti volanul la maxim si e de la curea patineaza ai mai schimbat cureaua de accesorii?
      laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Schimba pivoti si bucsi bara torsiune

Comment

am avut si eu un scartait la viraj maxim si a fost rulmentul din cap de la amortizor si nu trebuia schimbat ci doar uns si nu am mai avut probleme

Comment

la mine nu scartaie ci caraie un pic in special cand motorul e rece (tot la virat). scartait am avut si ru si am schimbat cureaua de accesorii. despre cea pe care am luat-o mi-a zis nenea de la service ca e cam asa si asa la calitate ...posibil sa fie aceeasi treaba si acum. (cureaua de la accesorii e cea care antreneaza si alternatorul).
            Ratacit in spatiu...

Comment

Originally posted by catalyn08 View Post
              Schimba pivoti si bucsi bara torsiune
              Scartaie , nu e de la lichid de servo. Cred ca ai dreptate pivot si bucsi , o sa ma duc cu ea !
              LoganClub Craiova

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google