Fulie Alternator

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ieri in service mecanicul a vazut ceva span in zona fuliei de la alternator. Am benzinar 1.6. Mi-a recomandat sa cumpar fulie pentru diesel si nu o sa mai am probleme.Se potriveste orice fulie sau sunt de mai multe feluri?

Comment

e cea din stanga.

Comment

Multumesc colegu'

Comment

Neschimbarea fuliei la timp poate cauza probleme serioase...adica pot defecta alternatorul.Eu am avut noroc ca am scapat cu alternatorul intreg!las pozele sa vorbeasca...
          Attached Files
          sigpic

Comment

Cu totul deacord...,dar nu ai spus esentialul! Care-i "timpul",la care consideri dumneata ca trebuie schimbata fulia...? Cu argumente,daca se poate...

Comment

Buna tuturor,
              Ma scuzati daca nu am intrat pe forumul potrivit dar am o intrebare. As vrea sa cumpar din schrot urmatoarele piese: alternator de pe 1.4 , electromotor si pompa de benzina. Sunt aceleasi piesele de pe logan faza 1 benzina 1.4 cu sandero 1,4? deoarece m-am uitat la coduri si sunt putin diferite... ma gandesc totusi ca se potrivesc din moment ce sunt aceleasi motoare...
              Multumes anticipat.Numai bine.

Comment

Alternatorul slabe sanse sa se potriveasca, pe logan e posibil sa ai bosch si pe sandero sa fie valeo. Chiar daca motorul e acelasi prinderea este diferita, mergi cu piesa veche in mana daca poti si compara cu cea din dezmembrari.

Comment

Nu cred ca e un timp fix stabilit...dar avand in vedere ca acea fulie contine mult cauciuc care in timp imbatraneste, cred ca e bine sa fie schimbata la masinile care au o varsta destul de inaintata.
                  sigpic

Comment

Originally posted by lenush64 View Post
                    Cu totul deacord...,dar nu ai spus esentialul! Care-i "timpul",la care consideri dumneata ca trebuie schimbata fulia...? Cu argumente,daca se poate...
                    La aparitia primelor semne, care nu trebuiesc ignorate, conform teoriei, "las' ca merge si asa".
                    Cum ar fi...
                    Probleme tehnice Logan : probleme motor,probleme cutie viteze ,probleme ambreiaj ,probleme frana ,probleme bord
                    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

neajiiji: multumesc de raspuns. si electromotorul si pompa de benzina? ca in poza arata la fel....problema e ca sunt in strainatate si tre sa cumpar piesele de pe ebay....

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google