Nu se poate pune o aparatoare deasupra alternatorului?
Scurgere Lichid Servo Din Componenta De Deasupra Alternatorului
Collapse
X
-
Nope! Cel mai bine era sa modifice pozitia acelei sonde. Absolut idiot plasata, exact deasupra alternatorului.
La noul Logan l-au plasat intre scut si motor.
Un coleg deja s-a prezentat in service cu el bulit, ghiata formata, in combinatie cu vibratiile motorului, l-a busit zdravan.
P.S. Uite aici primul post spre exemplificarea noii pozitii, se pare ca intri si tu in aceeasi categorieLast edited by 77sky; 11 May 2014, 00:00.Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
-
La ce motorizari e problema? Mor de curiozitate daca si la 1.2, dar si de rusine ca nu imi stiu motorul pe de rost. Inca nu i-am schimbat nimic si poate d-aia. Mai buine sa prevenim decat sa tratam. Sigur se gaseste o solutie. Dsca dupa schimbarea sondei lambda cea noua am blindat-o sa nu se mai rupa firele, si in privinta asta o sa fac ceva daca exista riscul. O aparatoare din tabla sau ceva.
Comment
-
Originally posted by 77sky View PostLa noul Logan l-au plasat intre scut si motor.
Un coleg deja s-a prezentat in service cu el bulit, ghiata formata, in combinatie cu vibratiile motorului, l-a busit zdravan.
P.S. Uite aici primul post spre exemplificarea noii pozitii, se pare ca intri si tu in aceeasi categorie
Comment
Comment