Scurgere Lichid Servo Din Componenta De Deasupra Alternatorului

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu se poate pune o aparatoare deasupra alternatorului?

Comment

Nope! Cel mai bine era sa modifice pozitia acelei sonde. Absolut idiot plasata, exact deasupra alternatorului.
      La noul Logan l-au plasat intre scut si motor.
      Un coleg deja s-a prezentat in service cu el bulit, ghiata formata, in combinatie cu vibratiile motorului, l-a busit zdravan.

P.S. Uite aici primul post spre exemplificarea noii pozitii, se pare ca intri si tu in aceeasi categorie
      Last edited by 77sky; 11 May 2014, 00:00.
      Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

La ce motorizari e asa? Si la 1.2? Luni ma si uit ce si cum

Comment

Ma gandesc sa fac cumva o aparatoare sa numai curga pe alternator.
          A facut cineva asa ceva sa nu fiu nevoit sa descopar "apa calda"

La Logan II. La primele modele este aproape de masca, este ferit alternatorul.
          Last edited by pfm18i; 11 May 2014, 00:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

deci la logan 1, 2006, poate aparea problema asta?

Comment

Mâine mă uit şi eu, uite de asta e atât de bun forumul şi cititul lui!

Comment

La ce motorizari e problema? Mor de curiozitate daca si la 1.2, dar si de rusine ca nu imi stiu motorul pe de rost. Inca nu i-am schimbat nimic si poate d-aia. Mai buine sa prevenim decat sa tratam. Sigur se gaseste o solutie. Dsca dupa schimbarea sondei lambda cea noua am blindat-o sa nu se mai rupa firele, si in privinta asta o sa fac ceva daca exista riscul. O aparatoare din tabla sau ceva.

Comment

pe de-o parte...pe de alta putem da si in extrema celalata.

recunosc ca nici nu m-am uitat acum recent cand am schimbat uleiul de servodirectie...maine ma uit si io

Comment

In ce extrema? Sa fim paranoici? Mai bine decat sa o lasam balta pana crapa.

Comment

io recunosc, am tendinte!

Comment

Daca nu era duminica, ma uitam si eu dimineata. Luni ma uit. Sigur se gaseste o solutie. Forumul asta e unul din motivele pentru care mi-am luat dacie.

Comment

L3on_rgby, iti scapa detaliile...Postul 47, editat, chiar nu iti spune nimic?
                          Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Scuze, da nu am vazut post scriptumul. Da acolo pare sonda aia sub alternator. Acelui coleg i-a curs uleiul si nu a suferit alternatorul. Primul lucru in asemenea cazuri e sa opresti repede motorul.

Comment

Originally posted by 77sky View Post
                              La noul Logan l-au plasat intre scut si motor.
                              Un coleg deja s-a prezentat in service cu el bulit, ghiata formata, in combinatie cu vibratiile motorului, l-a busit zdravan.

P.S. Uite aici primul post spre exemplificarea noii pozitii, se pare ca intri si tu in aceeasi categorie
                              Ca să fie şi mai clar!

Comment

Nu vad bine? Mie imi pare sonda aia sub alternator.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google