Probleme Senzori Parcare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Senzori Parcare

Salut am si eu o problema cu senzorii de parcare.Cand bag in march-arrierre imi indica ca sunt foarte aproape de un obiect, in sensul ca toate liniile de avertizare sunt la maxim chiar daca cel mai apropiat obiect detectabil e undeva la 10-15m.A mai patit cineva problema asta, si daca da, cum a rezolvat-o.Ms!
    Tinc fest !!

Cred ca aceasta problema se poate rezolva numai la centrul unde s-a efectuat montajul, este pozibil ca aceasta eroare sa ti-o dea unitatea centrala. Si eu am senzori de parcare de vre-o 4 ani dar nu am avut nici-un fel de problema cu ei. Bafta!

Comment

Fie senzorii din bara sunt montati cu UP -ul in jos (pe spatele lor se afla o sageata care trebuie sa fie cu varful in sus), fie au fost montati prea jos fata de sol (in instructiuni parca se cer minim 50 cm distanta intre senzori si sol) si astfel ei "simt" solul de sub bara. Parerea mea.

Comment

Senzorii i-am montat in parcare, sunt pusi in bara pe partea neagra,deasupra numarului, sunt pusi cu up-ul in sus.Am fost ieri la eurotunel sa o spal si vad ca acum merg corect.Oricum ms pentru sfaturi!!
        Tinc fest !!

Comment

mai mult ca sigur ai avut mizerie pe senzor...si eu patesc des. (in general cand ploua sau ninge)
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Ceea ce a scri mumus e foarte corect!
            Numai in acele situatii dau eroare senzorii...!
            aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

sunt buni senzorii in realitate? te ajuta in plus fata de experienta ta de sofer?

Comment

Te ajuta foarte mult la parcarile laterale unde spatiul este la limita.
                Numai trebuie sa stai cu gatul sucit,cu capul pe geam sau cu usa deschisa sa vezi mai bine obiectul din spatele masinii tale(Alta masina,Stalp de parcare,Borduri inalte,Etc).
                Eu unul ma orientez doar in oglinzile laterale si bineinteles cu ajutorul senzorilor si numai stau sa ma chioresc sa vad ce este in spatele meu ((pt ca nu prea ai vizibilitate din cauza potbagajului inalt)).

Si da, erorile tale Kalimera se datorau mai mult ca sigur mizeriei dupa senzori si mai ales ca acum o sa vina si frigul si noroiul si maine poimaine si zapada ..trebuie curatati mai des.
                Last edited by Ivan Marian; 16 September 2010, 10:42.

Comment

aalyaax...sunt exceptionali, ce nu vede ochiul, vede senzorul
                  si eu am intampinat o astfel de problema, era din cauza jetului de la spalatorie, intrase putina apa, am scos senzorii, i-am curatat, i-am invelit cu o folie de izolier si acum nu mai am probleme, asta a fost o problema la mine, alte cazuri nu am auzit si nu cunosc.
                  Last edited by Bleizer; 16 September 2010, 10:46.
                  lipsa text

Comment

Sunt foarte utili senzorii de parcare.Recomand sa monteze toti soferii pe masini.
                    Pe mine m-a scos dintr-o situatie tare nasoala,cind am vrut sa dau cu spatele intr-o parcare si un piciulica cu o tricicleta se oprise in dreptul meu.Daca nu aveam senzorii, se putea intimpla o nenorocire.
                    passion 1.5 DCi

Comment

Originally posted by Kalimera22 View Post
                      Senzorii i-am montat in parcare, sunt pusi in bara pe partea neagra,deasupra numarului, sunt pusi cu up-ul in sus.Am fost ieri la eurotunel sa o spal si vad ca acum merg corect.Oricum ms pentru sfaturi!!
                      Cum i'ai montat , ai avut loc in spatele barii pe partea neagra ? Unui prieten cei care au montat senzorii iau spus ca nu se pot monta acolo fiindca nu este loc asa ca au montat sub partea neagra !
                      ''Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm'' Mark Twain.

Comment

Se pot monta si acolo pe partea aceea neagra dar probabil si mai mult ca sigur le-a fost lene sa-i monteze unde ar fii trebuit

Comment

apa,condensul si mizeria dau erori

cum au spus toti ,cauzele sunt,apa,condensul si mizeria dau erori,siliconatile inainte de montare sau ca BLEIZER,datile o banda izolier...la mine nu a fost nevoie de asa ceva pt ca au venit ele siliconate,la mine e o alta problema,din cauza caldurii si a soarelui,cifrele si-au pierdut din liniute...uite si cum am pus eu senzorii
                          1 - sistemul optic si avertizare cu bip bip-uri (in vremea cand aveam toate liniutele pt cifre)
                          2 - unde sunt montati senzorii in bara (operatiune facuta de mine in fata blocului)
                          Attached Files
                          Last edited by AGENTUL NYT; 27 September 2010, 09:48.
                          sigpic
                          Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                          pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

Imi place locul pentru afisajul ala este mai ok decat la oglinda , din moment ce sunt folosite oglinzile laterale , a trebuit sa dai bordul jos , sau ai tras firul prin spatele bordului?
                            ''Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm'' Mark Twain.

Comment

Originally posted by adryanys View Post
                              Imi place locul pentru afisajul ala este mai ok decat la oglinda , din moment ce sunt folosite oglinzile laterale , a trebuit sa dai bordul jos , sau ai tras firul prin spatele bordului?
                              nu am dat bordul jos,prin lateral drepata cum ai sta la volan,am tras firul pe linga stalp si apoi printre parbriz si bord,e loc suficient,va trebui sa scoti plasticul de pe stalp sa vina frumos si sa ai si posibilitate sa tragi de fir cat si cum ai nevoie sa nu fie vizibil intre parbriz si bord
                              sigpic
                              Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                              pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google