Probleme Senzori Parcare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Acolo are loc mai bine o statie CB, mai utila decit displayul de la senzorii de parcare ( care mie personal nu mi-ar folosi la nimic, n-am lovit niciodata nimic cu spatele ), < e decit parerea mea, nu aruncati cu pietre ! > sigur ca are loc acolo displayul de la senzorii de parcare !

Comment

Parerea mea este ca cel mai indicat loc este dasupra oglinzii centrale acolo este cat de cat ferit de soare si nu o sa ai probleme cu afisaju vara si este si frumos amplasat acolo...eu acolo ii am montati!!
      Attached Files
      CL 93 TAV

Comment

Originally posted by alfabit View Post
        Acolo are loc mai bine o statie CB, mai utila decit displayul de la senzorii de parcare ( care mie personal nu mi-ar folosi la nimic, n-am lovit niciodata nimic cu spatele ), < e decit parerea mea, nu aruncati cu pietre ! > sigur ca are loc acolo displayul de la senzorii de parcare !
        Multumesc pentru raspuns.

Originally posted by Aurash View Post
        Parerea mea este ca cel mai indicat loc este dasupra oglinzii centrale acolo este cat de cat ferit de soare si nu o sa ai probleme cu afisaju vara si este si frumos amplasat acolo...eu acolo ii am montati!!
        Multumesc pentru raspuns si pentru poza (extrem de bine venita).
        Last edited by abc; 13 December 2012, 15:46. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google