Acolo are loc mai bine o statie CB, mai utila decit displayul de la senzorii de parcare ( care mie personal nu mi-ar folosi la nimic, n-am lovit niciodata nimic cu spatele ), < e decit parerea mea, nu aruncati cu pietre ! > sigur ca are loc acolo displayul de la senzorii de parcare !
Probleme Senzori Parcare
Collapse
X
-
Parerea mea este ca cel mai indicat loc este dasupra oglinzii centrale acolo este cat de cat ferit de soare si nu o sa ai probleme cu afisaju vara si este si frumos amplasat acolo...eu acolo ii am montati!!Attached Files
Comment
-
Originally posted by alfabit View PostAcolo are loc mai bine o statie CB, mai utila decit displayul de la senzorii de parcare ( care mie personal nu mi-ar folosi la nimic, n-am lovit niciodata nimic cu spatele ), < e decit parerea mea, nu aruncati cu pietre ! > sigur ca are loc acolo displayul de la senzorii de parcare !
Originally posted by Aurash View PostParerea mea este ca cel mai indicat loc este dasupra oglinzii centrale acolo este cat de cat ferit de soare si nu o sa ai probleme cu afisaju vara si este si frumos amplasat acolo...eu acolo ii am montati!!
Comment
Comment