Șurub Sub Osia Din Față

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

acum depinde cat de usoara e... dar e oarecum normala o mica vibratie in volan la viteze mari.

sigpic

Comment

Surubul ala ca sa cauzeze probleme trebuie sa se rupa, mi s-a intamplat mie cand am traversat o portiune cu lucrari din oras, si s-a agatat de un bloc de beton neobservat ca se mergea bara la bara. Bieleta antiruliu costa max 30 de lei, dar verifica starea efectiva a surubului (fisurat, indoit) sa vezi daca are rost sa schimbi bieleta antiruliu.

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
        acum depinde cat de usoara e... dar e oarecum normala o mica vibratie in volan la viteze mari.
        Daca rotile sunt echilibrate si cauciucele sunt ok, oarecum nu e voie sa aibe nici o vibratie, indiferent de viteza.

Comment

nu are nici pe naiba. Du-te sa iti faci geometria rotilor si gata(pt partea cu vibratia). Ca sa strambi bascula iti trebuie un soc mult mai mare decat o harjaiala a surubului de la antirului.
          sigpic

Comment

pai o sa ma duc la echilibrat. Oricum vibratia e minima, am mers cu roti mai praf si stiu cum e la >100 kmh sa vibreze volanul :-)

P.S.: da, jantele sunt de tabla

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google