Problema Cutie Viteze

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by alessandro View Post
    daca nu iti face probleme nu are rost sa umbli
    multumesc frumos.

Comment

daca tine foarte sus ar trebui sa il pui mai jos, putin mai jos decat frana. O sa simti o imbunatatire in momentul in care bagi in R si cand schimbi mai rapid. Daca nu iti place il pui la loc.

Comment

sal
        revin cu rezolvarea problei si anume a fost schimbat pinionul de la marsarier si acum totul pare a fi ok,nu mai caraie la introducere in marsarier.

Comment

Am si eu o problema ca uneori imi intra in marsarier dupa vreo 2 , 3 incercari, cutia nu cirie. Uneori intra in marsarier fara nici un fel de problema. Aveti idee ce poate sa fie?; logan 1.6 ambreiaj pe cablu, 35.000

Comment

Cand nu intra din prima incercare in retur, scoti cutia pe liber dai drumul la ambreiaj, apoi calci din nou pedala ambreiajului si acum va intra sigur.
            My ride

Comment

Problema Ambreaj Si Cutie De Viteze

De curand am observat ca, cand apas pedala de ambreaj imi scartie cv, m-am gandit sa nu fie cablul de ambreaj... iar a 2 a problema este cand bag si scot din viteza are tot un scartit nasol ... Ce trebuie sa fac ca sa nu se mai auda acele zgomote?

Multumesc Anticipat

Comment

Iese Greu Din Viteze !?

Buna seara,

De curand ma confrunt cu un sintom ciudat al cutie de viteze , care a inceput sa persiste. Cand scot din viteze merge destul de greu , ca si cum ar agata ceva . Asta mi se intampla la primele 3 viteze , mai ales la 1-a si a 2-a . Intra foarte bine in viteza dar cand scot pt a baga o viteza inferioara si superioara , nu iese din prima incercare si nu vreau sa fortez. Tin sa mai adaug ca imi face problemele astea cand abia plec cu masina , dupa ce am folosit un pic cutia , dispare . A mai intalnit cineva problema asta ? Lipsa de ulei in cutie ? Poate aveti vreun sfat . Masina este din 2010 si 50.000 de km . Va multumesc

Comment

De intrat intra tot greu in peroada in care spui ca iese mai greu, sa-mi pot face o idee de ce ar putea fi?
                  Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Nu , de intrat intra perfect viteze , ies doar greu . Mi sa recomandat sustituirea uleiului din cutie . Alte sugesti ?

Comment

• Nu vad o legatura cu uleiul din cutie, ar trebui sa-ti intre greu in viteze sau sa caraie (daca e prea putin).

Comment

• Doar daca uleiul e prea vascos, ceea ce creeaza unele probleme sincronizatoarelor; dar asta se simte in general la schimbatul treptelor. Incearca si inlocuitul uleiului, e o solutie mai ieftina, pentru inceput.

Comment

• Pai da, dar pana acum nu a avut ptobleme, nu se ingroasa uleiu in cutie in 50000 km.

Comment

• Vezi alta solutie, momentan?

Comment

• Sa umble la timonerie, dar si aia e cu dus si intors ca la ulei, adica daca iese greu din viteza, ar trebui si sa intre greu.

Spunea ca tr 1 si 2 fac cel mai rau.

Comment

• Probleme La Cutie

am o problema la cutia de viteze. cand am vrut sa trec din viteza a 4a in alta viteza, maneta schimbatorului s-a comportat ca si cum nu ar fii legata la nimic. merge in gol, iar masina a ramas in viteza a 4a. stie cineva ce ar putea fii ? mai ales ca schimbatorul se misca in gol, iar eu nu pot scoate masina din viteza.
                                Multumesc frumos !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google