Originally posted by alessandro
View Post
Problema Cutie Viteze
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Problema Ambreaj Si Cutie De Viteze
De curand am observat ca, cand apas pedala de ambreaj imi scartie cv, m-am gandit sa nu fie cablul de ambreaj... iar a 2 a problema este cand bag si scot din viteza are tot un scartit nasol ... Ce trebuie sa fac ca sa nu se mai auda acele zgomote?
Multumesc Anticipat
Comment
-
Iese Greu Din Viteze !?
Buna seara,
De curand ma confrunt cu un sintom ciudat al cutie de viteze , care a inceput sa persiste. Cand scot din viteze merge destul de greu , ca si cum ar agata ceva . Asta mi se intampla la primele 3 viteze , mai ales la 1-a si a 2-a . Intra foarte bine in viteza dar cand scot pt a baga o viteza inferioara si superioara , nu iese din prima incercare si nu vreau sa fortez. Tin sa mai adaug ca imi face problemele astea cand abia plec cu masina , dupa ce am folosit un pic cutia , dispare . A mai intalnit cineva problema asta ? Lipsa de ulei in cutie ? Poate aveti vreun sfat . Masina este din 2010 si 50.000 de km . Va multumesc
Comment
-
Doar daca uleiul e prea vascos, ceea ce creeaza unele probleme sincronizatoarelor; dar asta se simte in general la schimbatul treptelor. Incearca si inlocuitul uleiului, e o solutie mai ieftina, pentru inceput.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Probleme La Cutie
am o problema la cutia de viteze. cand am vrut sa trec din viteza a 4a in alta viteza, maneta schimbatorului s-a comportat ca si cum nu ar fii legata la nimic. merge in gol, iar masina a ramas in viteza a 4a. stie cineva ce ar putea fii ? mai ales ca schimbatorul se misca in gol, iar eu nu pot scoate masina din viteza.
Multumesc frumos !
Comment
Comment