Amortizoare Defecte?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am cumpărat 4 arcuri Eibach şi un nou tutorial pentru montarea lor. Am filmat montarea lor doar pe faţă, spatele fiind foarte uşor de schim...

Comment

Salutare tuturor!Deci e normal sa am aceasta distanta cum se vede in poze?
      Attached Files

Comment

Asa arata si la mine cand am rotile virate la maxim si nu am probleme, cred ca tot asa arata si daca masina nu sta pe un plan drept (doar presupun)...
        L.E. Acum am citit mai sus si s-a mai vorbit despre asta.
        Last edited by vasile78; 26 June 2011, 10:49.

Comment

asa e distanta si la mine si momentan nu am probleme la masina, cu toate ca trebuie sa schimb flansele la amortizoare ca sunt dusi rulmentii

Comment

am si eu aceeasi problema numai ca eu am schimbat aceasta flansa si rulment pe stanga si distanta pe loc drept nu e aceeasi ca pe stanga .in plus se vede o piulita acolo.e normalmultumesc pentu raspunsuri.eu am scimbat aceste repere cand am facut itp-ul . tipul de la itp mi-a spus ca trebuie schimbat aceasta flansa pentru ca avea joc
            Attached Files
            Last edited by viorel993; 26 June 2011, 21:45.

Comment

Mama ce mozoleala ai acolo. Ce-s cu oalele alea asa urate ? Cred ca cineva si-a batut joc de tine. N-am vazut asemenea rupturi decat la masinile busite. Piulita care se vede fixeaza flansa pe capacul superior a ansamblului arc-amortizor. Treaba arata jalnic. Ori nu s-a facut montajul corect ori ai ceva stramb pe acolo.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google