Calculator Airbag

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Calculator Airbag

la un logan 1.4 mpi, an 2007 s-a aprins martorul de airbag sofer la bord; la diagnoza a reiesit calculator defect! buuun; am inlocuit calculatorul cu unul nou si nu reusesc sa il fac sa functioneze! in ddt primesc urmatorul mesaj:
    ordinea operatiilor nu este cea potrivita!!!, mentionez ca martorul din bord sta in continuare aprins!

ma poate ajuta cineva sa pot rezolva aceasta problema, trebuiesc facute alte setari?

va multumesc

din cate stiu la logan exista o groaza de modele de calculatoare de airbag si daca nu-l nimeresti pe ala bun penru masina ta nu va merge

Comment

nu cu DDT-ul se ,,invata'' calculatorul de airbag ci cu VISU cel de la dealeri,am folosit acest program la servici si cred ca e mai bun ca DDT-ul

Comment

eu l-am schimbat in service dupa 6 luni. masina e tot din 2007. partea interesanta este ca Dacotecul a schimbat 4 unitati pana cand a gasit una care sa se "imperecheze" cu restul. I-l vedea, il programa, lua contactul, punea contactul si tot ii aparea mesaj de eroare si martorul aprins. partea interesanta este alta, calculatorul pe care l-a scos de la mine l-a pus pe un 1.4 si i l-a acceptat din prima. pana la urma nu era defect ci o problema de compatibilitate a softului de baza din UCE airbag care nu se pupa cu restul. Se pare ca din fabrica au avut problema asta cu un lot destul de mare.
        sigpic
        Ambition 1.5 dc

Comment

Trebuie configurat,cu testerul clip se face simplu.

Comment

calculatorul este TEMIC X90, am luat unul identic si am inlocuit!
            intrebarea mea era care sunt pasii de urmat pentru a seta corect calculatorul de airbag! Stiu ca avand CLIP sau alt program de uzina treaba ar merge repede dar... eu am DDT, am vazut ca se poate seta cu el deci, daca cineva a folosit asa ceva, il rog frumos sa imi explice si mie!

multumesc

Comment

Daca nu ai mai configurat niciodata pune calculatorul vechi pe masina , conecteazate si vezi cum a fost configurat si la fel configurezi cel nou.

Comment

Imi puteti spune si mie va rog de unde pot descarca softul DDT 2000 sau VISU pentru dignosticare LOGAN.Am incercat mai multe site-uri.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google