Zgomotul pompei
Problemele de servodirectie
Collapse
X
-
-
Da am Laureate DCI, azi am aflat ca astea noi fac zgomotul acesta, e vorba de servo electrica, am sunat la dealeri, spune ca este un releu care face zgomotul, oare nu "putem" fabrica un releu care sa nu scata zgomot? E cam deranjeant. Am sunat si la vocea clientului, am primit promisiunea ca voi fi contactat, poate se poate face ceva.Last edited by endy; 4 January 2007, 16:43.
Comment
-
Originally posted by endyDa am Laureate DCI, azi am aflat ca astea noi fac zgomotul acesta, e vorba de servo electrica, am sunat la dealeri, spune ca este un releu care face zgomotul, oare nu "putem" fabrica un releu care sa nu scata zgomot? E cam deranjeant. Am sunat si la vocea clientului, am primit promisiunea ca voi fi contactat, poate se poate face ceva.
Comment
-
Ai Laureate,deci ai servodirectie electo-hidraulica, adicatelea pompa de servo nu mai este pe cureaua de accesorii a motorului, ci este actionat separat de motor(actionata electic).Deci iese din start patinarea curelei.Ca sa nu te mai fierb,asa fac toate stai linistit,beleaua era daca aveai preferance.Este zgomot tehnologic, intilnit parca si la Clio 2.Sa ma corecteze cineva daca am spus prostii...Multa lume, putini oameni...
Comment
-
Si benzinarele au servo electro-hidraulica? Ma refer peste Laureate.Last edited by andrei; 4 January 2007, 20:05.
Comment
-
Comment
-
A auzit acum cateva zile un opel astra din 2000-2002 care facea la fel, intradevar nu asa strident dar se auzea zgomotul. Se pare ca nu numai la Renault-Dacia se aude. Parerea mea ar fi sa ne agitam la Pitesti, poate se remediaza si se scoate o pompa noua silentioasa.Last edited by endy; 1 February 2007, 17:42.
Comment
Comment