mai degraba cred ca-ti atinge un plastic in curea. oricum se verifica ochiometric. alta curea si cine ti-o monteaza vede ce si cum ...
Problemele de servodirectie
Collapse
X
-
am inteles ! multumesc ! e posibil sa fi sarit vreo bucata din elementul de inchidere bara sau sa stea cumva in sus, atingand cureaua? ochiometric am vazut-o ca nu mai e. poate pe lumina pot sa disting ceva si la fulii.
ce-i drept, la un moment dat pe autostrada mi-a venit un miros de cauciuc ars dar restul ocupantilor au zis ca vine de afara. nu mai sunt asa sigur.
m fost azi si s-a schimbat cureaua si rola intinzatoare, parca ... e aia din plastic negru ? se pare ca se gripase rulmentul si a topit in interior rola. cert e ca acum merge volanul mult mai usor decat inainte de a se strica. cand am incercat am zis ca e rupt, asa usor mergea. inseamna ca avea ea ce av dinainte si nu era de la evenimentul cu teava de gaze ? curea 69 lei, rola 60 lei si manopera 60 lei +2 lei pozitiile fata care se pare ca erau arse.
Comment
-
exact. si mie mi-a pierdut lichid pe la o conducta care intra in caseta de directie. pur si simplu mai trebuia infiletata putin desi nu se umblase niciodata...
de obicei se strica senzorul ala de sus de langa pompa , curge lichidul pe acolo si trebuie schimbat.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Salutare..cred ca am o problema la servodirectie...masina are 63000. am montat suspensie sport .. si a inceput sa se roteasca mai greu volanul... de la ce poate fi.? eu ma gandesc ca a coborat centrul de greutate si daia merge mai greu... multumesc si paste fericit
Comment
-
Nu cred sa aiba vre-o legatura directa cu schimbatul suspensiei; verifica nivelul lichidului hidraulic, eventuale scurgeri pe la pompa, caseta (in burdulul bieletei din stanga), conducte, etc. De asemeni verifica presiunea in pneurile din fata(~2bari).Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Problema cu uleiul de la sevo e ca si cea de la uleiul de la cutie; e bine sa-l mai schimbi, dar nu fa din asta o prioritate. In manualul meu, ca si la multi altii, nu e prevazut un termen in acest sens; despre aduceri la nivel se vorbeste.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by Adrian_67 View PostSalutare, am Logan 1,6 din 2005 și de curând am observat că am pierdere de lichid la servo-direcție. Care este sfatul vostru:
1. să schimb pompa;
2. să o repar;
3. să caut la dezmembrări.
Vă mulțumesc
Comment
-
Originally posted by Adrian_67 View PostSalutare, am Logan 1,6 din 2005 și de curând am observat că am pierdere de lichid la servo-direcție. Care este sfatul vostru:
1. să schimb pompa;
2. să o repar;
3. să caut la dezmembrări.
Vă mulțumesc
Originally posted by IancuMIC View PostParerea mea e sa identifici locul pe unde pierzi lichid (din postul tau n-am inteles ca ai pierde pe la pompa); servodirectia nu inseamna numai pompa servo.sigpic
Comment
Comment