Mi-e nu mai mi se pare asa deranjant. Si la ce sa te mai agiti? Daca si la altele face asa? Ce rost are?
Problemele de servodirectie
Collapse
X
-
Originally posted by mad_volyMi-e nu mai mi se pare asa deranjant. Si la ce sa te mai agiti? Daca si la altele face asa? Ce rost are?Last edited by endy; 1 February 2007, 18:14.
Comment
-
Poti sa asptepti mult si bine sa se duca zgomotul ala, daca face de la inceput nu se mai duce niciodata.
Comment
-
O sa zica "asa face tote".
Comment
-
din faptul ca au sisteme diferite de servodirectie. mie imi parea ca la diesel merge mai usor dar ma crezand ca sunt la fel ma gandeam ca e doar o impresie falsa. acum ca am inteles ca la diesel e si electica ar avea oarece logica.
sa fie doar coincidenta??
Comment
-
Asa e, la disel se manevreaza putin mai usor ca la benzinare datorita servodirectiei electro-hidraulice.
Comment
-
Posibil sa fie o problema la pompa de servo daca zici ca merge greu.
Comment
-
O sa treca doar atunci cind se strica.La faza aceasta mergi pe ideea ca pina face galagie ,e acolo si e ok.Daca zgomotul se amplifica foarte mult la viraje si se transforma intr-un chitait strident,verifica nivelul lichidului de la servo-directie(operatie destul de complicata avind in vedere ca vasul e sub farul din stinga si nu prea ai acces la el).Pina atunci stai linistit,ca in timp te obisnuiesti cu zumzetul acela.Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300
Comment
Comment