De vreo 200-300 de km se aude un troncanit atunci cand las pedala de acceleratie brusc(frana de motor) mai in toate treptele de viteza. Dar am observat ca nu mereu face asa.Masina are vreo 59.000 km.Stilul de condus a fost mai agresiv.Eu m-am gandit ca ar fi problema la planetare sau discul de ambreiaj, nu-mi dau seama ce este.Ce credeti ca ar avea ?
Un Troncanit Metalic
Collapse
X
-
Pot fi:
Suportul motor inferior cel mai proabil, are niste bucse care se uzeaza. Iti dai seama daca in accelerari, decelarari sau odata cu alte socuri de motor ti se deplaseaza mult si levierul schimbatorului de viteze.
Suportii de la cutia de viteze daca bate mai tare cand e subturat.
Scutul, daca are suruburile slabite, dar asta trebuie sa bata cand intra in rezontanta sau la imperfectiuni ale drumului.
Kitul ambreiaj in sine, daca arcurile s-au slabit prea mult.Last edited by abstract; 4 November 2010, 05:01.
Comment
-
Cel mai probabil e bieleta de preluare cuplu, dar lucrurile astea poti sa le afli daca vii la intalniri! E relativ ieftina piesa si usor de schimbat.sigpic
Comment
-
-
La mijlocul motorului ce se afla?
Daca tot conduci sportiv, cand pleci "cu scart", nu ai impresia ca se rupe ceva? Ca pocneste?
In treptele de sus, in special in 5, nu ai un joc al manetei de viteze? Nu "pleaca" intr-o parte?sigpic
Comment
-
-
da, am patit si eu ce zici tu asta iarna, dar facea mereu, si era sunet distinct de scut lovind in baie ... sau galerie lovind in marginea posterioara a scutului, deci e un sunet pe care l-ar fi depistat, si ala e un sunet violent de zici ca ai scapat drujba in motor iar el a zis ca sunetul provine din centrusigpicMy ride
Comment
-
Originally posted by DeLuXe View Postda, am patit si eu ce zici tu asta iarna, dar facea mereu, si era sunet distinct de scut lovind in baie ... sau galerie lovind in marginea posterioara a scutului, deci e un sunet pe care l-ar fi depistat, si ala e un sunet violent de zici ca ai scapat drujba in motor iar el a zis ca sunetul provine din centrusigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
-
Originally posted by andy_x3m View PostLa mijlocul motorului ce se afla?
Daca tot conduci sportiv, cand pleci "cu scart", nu ai impresia ca se rupe ceva? Ca pocneste?
In treptele de sus, in special in 5, nu ai un joc al manetei de viteze? Nu "pleaca" intr-o parte?
Comment
Comment