Un Troncanit Metalic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

suportu motor inferior, sau cum zice cosmin bieleta de cuplu ... incearca sa iei una de diesel sau c
    Last edited by DeLuXe; 5 November 2010, 11:38.
    sigpicMy ride

Comment

una de VAN sau PickUp sau mai verifica sa nu cumva sa fie vreo bascula slabita sau vre-un surub de la cadrul motor

Comment

Originally posted by DeLuXe View Post
        suportu motor inferior, sau cum zice cosmin bieleta de cuplu ... incearca sa iei una de diesel sau
        are si dieselu un lucru util

sigpic

Comment

Originally posted by DeLuXe View Post
          suportu motor inferior, sau cum zice cosmin bieleta de cuplu ... incearca sa iei una de diesel sau c
          E fix cum zice Cosmin, nu cum am explicat si eu mai sus
          sigpic

Comment

ma refeream ca au aceiasi denumire,suport motor inferior sau cum zice el bieleta inferioara ;) ca s ainteleaga omu negru
            Last edited by DeLuXe; 5 November 2010, 11:48.
            sigpicMy ride

Comment

scutul l-am verificat, nu e problema de la el. nici atunci cand plec lejer si nici "cu scart" nu se aude nimic, am spus doar in decelerari nu si accelerari. e adevarat ca in treapta a 5-a are o tendinta "sa plece schimbatorul" cand o accelerez si o decelerez. am sa verific si capacul de la filtrul de aer. cat de grava e problema daca mai merg cu ea asa?acea bieleta de cuplu cam la ce pret se ridica+manopera?
              Last edited by LexDeeJay; 5 November 2010, 15:52.

Comment

o problema cam asemanatoare am si eu . atunci cand plec de pe loc si las frana da mana jos la plecare in maxim 1-3 metri se aude un trosc si atat , se aude cam in dreptul stalpului central de pe partea dreapta cam pe la mijlocul masinii . scutul este bine prins , galeria -toba nu se balambane aiurea ..... nu stiu ce sa fac si ma streseaza la greu

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google