suportu motor inferior, sau cum zice cosmin bieleta de cuplu ... incearca sa iei una de diesel sau c
Un Troncanit Metalic
Collapse
X
-
Originally posted by DeLuXe View Postsuportu motor inferior, sau cum zice cosmin bieleta de cuplu ... incearca sa iei una de diesel sau csigpic
Comment
-
scutul l-am verificat, nu e problema de la el. nici atunci cand plec lejer si nici "cu scart" nu se aude nimic, am spus doar in decelerari nu si accelerari. e adevarat ca in treapta a 5-a are o tendinta "sa plece schimbatorul" cand o accelerez si o decelerez. am sa verific si capacul de la filtrul de aer. cat de grava e problema daca mai merg cu ea asa?acea bieleta de cuplu cam la ce pret se ridica+manopera?Last edited by LexDeeJay; 5 November 2010, 15:52.
Comment
-
o problema cam asemanatoare am si eu . atunci cand plec de pe loc si las frana da mana jos la plecare in maxim 1-3 metri se aude un trosc si atat , se aude cam in dreptul stalpului central de pe partea dreapta cam pe la mijlocul masinii . scutul este bine prins , galeria -toba nu se balambane aiurea ..... nu stiu ce sa fac si ma streseaza la greu
Comment
Comment