Apa In Compartimentul Motor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Apa In Compartimentul Motor

Astazi, dupa o ploaie zdravana, ridic capota si observ ca in partea dreapta si in partea stanga se strange apa pe la motor (in stanga,dupa motor e o chestie de plastic si acolo e plin de apa), practic pe undeva se prelinge apa!banuiesc ca si pe la stropitori se prelinge, nu stiu ce sa zic,poate ca e din cauza ca a stat un pic in panta?Masina are 3 ani!

Unde te referi dupa motor?Si sa stii ca in stanga dupa motor(cum te uiti la el din fata masinii) undeva mai jos e pompa de apa.Tocmai de aceea te intreb sa specifici mai bine sau poate sa pui chiar o poza.Oricum stropitorile nu cred a avea vreo legatura poate doar sa le verifici daca sunt ok furtunasele.
    Cati km ai cu masina?
    Last edited by IonutUSJ; 23 October 2010, 14:37.

Comment

47000 km, e apa de la ploaie, acum am facut poze!

[IMG]www.facebook.com/photo.php?fbid=156545447717834&set=a.1007956766261 45.1634.100000871400069&ref=fbx_album[/IMG]

in chestia aia de plastic era plin de apa(poza 1)
      si in chestia aia de metal la fel(poza2)
      Last edited by tonilica; 23 October 2010, 15:02. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Pentru a urca poze pe forum foloseste platforma forumului...nu alte site-uri de profil.
        sigpic

Comment

poze

Cum am pus invers masina, s-a scurs apa!Inainte era cu botul in jos(panta)
          Nu am reusit sa pun pe platforma forumului, imi tot cere url ori eu sunt neatent
          ScuzatiOare asa de multa apa s-a strans, incat s-a prelins inauntru?
          Last edited by tonilica; 23 October 2010, 15:19.

Comment

Originally posted by valeriuciprian View Post
            Pentru a urca poze pe forum foloseste platforma forumului...nu alte site-uri de profil.
            Post replay...gestiunea atasamentelor...alege imaginea...upload...etc...
            Attached Files
            Last edited by valeriuciprian; 23 October 2010, 15:31.
            sigpic

Comment

merci,din cate vad cred ca deja le-ai pus tu chiar micsorate!cineva are raspuns pentru cum a ajuns atata apa pe acolo?Masina era cu botul in jos,pe o panta de 10-15 grade, sunt departe de tara si sper sa nu am probleme electrice.....Aici e umiditatea extrem de mare!

Comment

Pe unde mai exact ai gasit apa?Fa niste sageti in paint cu locurile respective.
                Scuze aleXpeed ca ti-am folosit poza

tonilica...daca vei da clic pe poza aceasta se va mari.
                Attached Files
                sigpic

Comment

Cred ca acuma sant atasate pozele,locurile pozate erau pline cu apa iar cum am intors masina in sens invers cred ca s-a mai scurs.
                  Attached Files

Comment

Originally posted by valeriuciprian View Post
                    Pe unde mai exact ai gasit apa?Fa niste sageti in paint cu locurile respective.
                    Scuze aleXpeed ca ti-am folosit poza

tonilica...daca vei da clic pe poza aceasta se va mari.
                    Aproximativ, am incercuit!
                    Attached Files

Comment

Salut.
                      Verfica colierele sa nu scape pe la ele.
                      Sunt urme pe la coliere,ca ar scapa?ceva alb?
                      Numai bine.
                      Un Logan----YNG-----
                      Numai bine.

Comment

tonilica probabil ca nu mai ai chederul la capota si a intrat apa pe acolo sau nu mai ai plasticele din spatele rotilor din fata,,verifica''

Comment

daca nu esti in tara si esti prin marea britanie,din cauza umiditatii s-a format condens,dar nu e indicat,sterge mereu si fii cu ochii pe ele,la cate zile se strange apa?
                          ce motor mirdar are nepotu asta de aleXpeed
                          Last edited by AGENTUL NYT; 24 October 2010, 09:14.
                          sigpic
                          Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                          pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

Poate iti curge pe la furtunasele de la spalatorul de parbriz!

Comment

Multumesc pentru raspunsuri, am sa verific azi din nou, sper sa nu-mi fi intrat mizerii pe la scurgeri si sa fie infundate, verific turnand apa sa vad daca scurgerile functioneaza.
                              Umditatea aici este extrem de mare si ma astept iarna asta sa ma lase si bateria.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google