Ajuor!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajuor!!!

nu stiu dak postez bine dar am o problema cam grava zic eu,mi-au aparut niste batai la directie,dar nu le-am bagat deseama,in ultimul timp aceste batai s-au agravat,m-am uitat pe la bielete capete de bara etc.cand am deschis capota mi-a sarit in ochi ca unde vine arcul cu telescopul prins sus este o distanta considerabila intre bucsa si caroserie,am ridicat de aripa masina in sus si acolo este un joc mare.ce se intampla?s-au dus arcurile,telescoapele sau bucsele acelea?m-am uital la telescop daca a pierdut ulei dar nu se vad scurgeri.astept nu rasp de la cei care si pricep sau au mai avut problema asta,imi este frica sa mai merg si cu masina sa nu imi iasa in sus!multumesc

siatanta la bucsa de la amortizor e normala la amortizoarele inversate pt mcpherson cand sunt rotile bracate

schimba capul de bara
    sigpicMy ride

Comment

nu te speria nu e nimica grav,la majoritatea loganurilor exista problema asta ia vireaza tu maxim si uitate atunci sa vezi ce distanta este atunci..,,
      batai in volan poate sa fie de la caseta de directie, jantele nu sunt echilibrate ,, sunt ceva vibrati de la 80km/h in sus ??sau mai apar daca ai discurile ovalizate si cand calci frana sa trepideze volanu??
      sigpic
      http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

pai atunci inseamna k este ceva foarte grav la directie,face foarte urat,pe asfalt chiar si la denivelari se aud batai puternice,mai ales dak o las sa mearga in II-a fara acceleratie zici k se rup rotile,in primavara cand am fost la revizie la dacia mi-au sp k este bieletele,bucsele acelea de pe bara stabilizatoare si caseta de direstie sunt uzate,acum vreo 2 luni am cumparat eu dintr-un magazin de piese auto 2 bielete antiroliu dar nu am luat de fabrica k mi s-au parut f f scumpe,cred k trebuie sa schimb tot la directie

Important Moderator or Administrator NoteNu mai scrie mirc...ori scrii romaneste ori nu mai scrii.
        Last edited by valeriuciprian; 23 October 2010, 22:31.

Comment

eu zic ca esti putin emo, schimba capetele de bara ... si/sau bieletele

domnu razvan ... nu e nimic grav? e perfect normal si pana la caseta de directie se strica altele
          sigpicMy ride

Comment

astea sunt problemele daca pui piese aftermarket
            sigpic

Comment

razvan_boss tie ti se pare putin k pentru 2 bielete sa platesti 350 lei?

Important Moderator or Administrator NoteAi de gand sa nu mai scrii mirc deloc?

Comment

mihai nmv inlocuieste flansele de amortizoare + rulmenti de presiune de la amortizoare,bieletele antiruliu si bucsile de bara stabilizatoare

Comment

mihai nmv ca cel mai bun sfat du-o la un mecanic priceput sa vada el exact unde este problema sa nu te pui sa schimbi toata masina
                  sigpic #

Comment

pana la urma este normala distanta aceia?

Comment

daca te referi la flansa telescop cu viraj maxim dr sau stanga , asa este
                      ps. nu mai scrie mirc, vezi regulament
                      sigpic #

Comment

Originally posted by mihai nmv View Post
                        razvan_boss tie ti se pare putin k pentru 2 bielete sa platesti 350 lei?

Important Moderator or Administrator NoteAi de gand sa nu mai scrii mirc deloc?
                        1.nu o lua in nume de rau mai bine dai un 350 decat jumate de pret sau cat or fi astea aftermarket si te trezesti peste 6 luni ca le schimbi iara si tot pe acolo ajungi.
                        2.la piesele originale ti se ofera garantie 12luni
                        pana la urma sunt bani tai faci ce vrei cu ei..am fost patit cu discurile le-am luat aftermarket si dupa 7luni sau strambat,am pus originale si nu am mai avut treaba...etc
                        sigpic

Comment

Si eu am avut problema asta.Am fost la diagnoza Cobalcescu si verdictul un capat de bare pe stinga si o bieleta directie pe dreapta.Cum astea se schimba pereche devizul a fost 1200 ron(mult rau de tot).Am fost le-am luat ,le-am schimbat eu si am facut unghiul la service.Pret la jumate si 2 ore de munca la mine.Oricum s-a rezolvat.
                          sigpicPasionat de MCV si natura

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google