Zgomot In Viraj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zgomot In Viraj

am si eu problema cu al meu 1.4.in virare in treapta 1 sau a 2-a se aude un sunet mai infundat poc poc ca si cum ar bate ceva.masina are 55.000 km si nu am schimbat nimic pana acum.cred ca m-a lasat planetara

Re

Originally posted by MirCip View Post
    am si eu problema cu al meu 1.4.in virare in treapta 1 sau a 2-a se aude un sunet mai infundat poc poc ca si cum ar bate ceva.masina are 55.000 km si nu am schimbat nimic pana acum.cred ca m-a lasat planetara
    Sincer nu prea cred sa fie planetara...Evident nu stiu exact zgomotul pe care il produce exact masina ta...dar din experienta s-ar putea sa fie ceva din directie...niste bielete la directie ceva...alea cad primele pe modelele astea,eu le-am schimbat pe la 60000 km si nici pivotii nici planetarele nu aveau nimic!
    Incearca sa iei un viraj cu picioru` in ambreiaj sau pe liber...daca e planetara nu ar mai trebui sa "bocane"...planetarele crapa de obicei de la luarea virajelor stranse cu viteza mare,de la greutate prea mare sau chiar si de batranete! ) si nu vad ca e cazul tau .Daca sunt bieletele de la directie sau pipe bielete cum s-or numi ele (doar nu sunt mecanic) se schimba usor dar va trebui sa refaci unghiul de fuga al rotilor! Alti bani alta veselie!
    Pana la proba contrarie dai o fuga la service la "nenea mecanicu` Gica" si il pui sa o ridice pe elevator si "sa trage" de ele pe dedesubt acolo!

Comment

mersi de raspuns , zgomotul cum sa ti`l descriu , incearca sa bati in lemn cam asa ar fi.(infundat)am dat o fuga prin cartier si am observat boncanitura virand total dreapta iar apoi cand reveneam in linie dreapta boncanea putin

Comment

Se pare ca impartasim aceeasi problema. Fac o programare la service saptamana asta si te tin la curent cu rezultatul. Ce e foarte deranjant la mine este ca masina are 3 luni (6000km) si face asa de la bun inceput.
        Numai bine!
        sigpic
        Always remember, you're unique, just like everyone else.

Comment

daca ai doar 3 luni ar trebui sa dai o fuga laservice ca ai garantie dar dupa cum spui e posibil sa fie planetara care daca are burduful spart in scurt timp incepe sa bata eu as verifica imediat sa aflu care este problema succes

Comment

Din nou

mersi de raspuns , zgomotul cum sa ti`l descriu , incearca sa bati in lemn cam asa ar fi.(infundat)am dat o fuga prin cartier si am observat boncanitura virand total dreapta iar apoi cand reveneam in linie dreapta boncanea putin
            Daca bate si in linie dreapta si e planetara e cam nasol,ai sanse sa te lase pe undeva in camp si cum e frig afara mai bine te duci la un service sa vezi exact ce e! Dar mai mult ca sigur sunt panaramele alea de bielete de directie...si la mine si la un amic cu un Hyundai Accent se auzea la fel si tot dansele erau.Oricum nu recomand sa cumperi piese facute pe vapor eu asa am facut,nu am luat de origine si acum,dupa vreo 20000 km s-au uzat fata de cele "cu holograma" care au tinut vreo 60000 si nu troncaneau cand le-am schimbat!
            Succes

Comment

Va salut!
              Am fost, asa cum am spus, la service. Am mers cu masina in probe iar zgomotul nu a fost inca reperat. Vibratia apare inconstant pe viraj la viteza redusa dar nu se stie de unde. Au fost gresate 'cuiele' etrierelor fara rezultat insa.
              Am fost programat la un test cu un dispozitiv electronic mai deosebit. Voi reveni cu rezultate concrete, sper sa nu fie nimic grav...dealtfel mecanicul m-a asigurat ca nu exista nici un fel de risc.
              Cu stima!
              sigpic
              Always remember, you're unique, just like everyone else.

Comment

am rezolvat intr-un final ; capete de bara , bielete antiruliu si pivotii ( foarte uzate )

Comment

re

am rezolvat intr-un final ; capete de bara , bielete antiruliu si pivotii ( foarte uzate )
                  Dupa cum ma gandeam eu...alea sunt primele care cedeaza si sincer au picat si la mine si deci,le-am schimbat! Sper sa fiti feriti de alte probleme,ca mine!

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google