Acum ceva luni,am avut masina implicata intr-un accident,in urma caruia un autoturism m-a avariat in partea dreapta spate,fara urmari majore.Adica masina mea a avut o simpla zgarietura,insa cred ca a incasat un soc in roata dreapta spate.Dupa incidentul respectiv,am plecat cu masina imediat dupa,si am observat ca se modificase pozitia volanului,in sensul ca acum sta rotat mai spre drepta,nu cu mult cu vreo 10 grade max(poate nici atat).Masina nu trage in niciunfel,am verificat pe autostrada la viteze mari. "Ochiometric",mi se pare ca ar fi afectata roata dr spate,in sensul modificarii unghiului cu care aceasta intra in contact cu solul(adica sta un pic stramb pe sosea roata,mai spre medial parca).totul ochiometric.
Ce ma sfatuiti sa fac?Masina inca e in garantie...as putea sa ma duc la garantie sa incerc...si sa spun ca nu stiu nimic,sa ridic din umersi si sa le spun sa o rezolve...se poate oare asa?
Ce ma sfatuiti sa fac?Masina inca e in garantie...as putea sa ma duc la garantie sa incerc...si sa spun ca nu stiu nimic,sa ridic din umersi si sa le spun sa o rezolve...se poate oare asa?
Comment