If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Luni o sa fiu prezent cu un pret exact!
@dyboo , Mi se pare scumpa axa spate. La o usa, intra in pret: usa,macara,cablaj ,consumabilele pt vopsire, cabina de vopsit, etc
Se intimpla ca lucrez intr-un ateleir in care vad multe! Fa-ti un Casco -Te rog eu frumos! si nu o sa-ti para rau! Atunci chiar daca stai fara masina ceva timp -Nu iti doresc!- ai certitudinea ca se face calitate,Te duci in service-nu neaparat Dacia , (dar il recomand)-daca nu repara bine, exista OPC,si e valabil! Altfel, e foarte greu sa te descurci!
Iar manopera cat m-o duce...Estimativ. Multumesc.
Inca ceva? Ce se intampla daca merg asa cu ea? Se uzeaza cauciucurile inegal, dar in afara de asta? Mentionez ca unghiul e f putin modificat: ochiometric, din 90 grade (presupun ca asta e unghiul normal cu care roata vine in contact cu solul) sa zic, ca este acum de 80 grade (estimativ)
Manopera, in jur de 200-300 lei, apreciez eu.
Daca mergi asa cu ea, masina poate avea un comportament ciudat in anumite situatii si poti pierde controlul masinii.
Comportament foarte ciudat chiar . Virajele spre dreapta sau sanga (in functie de cum sta masina, cum e lovita ) se vor lua foarte greu la viteza,
plus daca e asta e posibil sa mai fie si altceva stramb pe acolo ca osia spate nu e asa libera de capul ei, e tinuta de altele iar alea altele pot avea probleme de la lovitura. Asta in cazul in care e deplasata osia. Daca e doar roata atunci e fuzeta indoita care am vazut ca se poate faci fara a inlocui osia pur si simplu se trage de roate pentru a indrepta fuzeta.
Salut! Am si eu o problema tot cu directia si ca sa nu mai deschid alt thread am zis sa postez aici.
Deci, in mers, directia nu e dreapta are o usoara deviatie spre dreapta daca las volanul liber.
Mai mult, la peste 120 km/h volanul incepe sa tremure destul de tare. Daca scad viteza, nu se mai simte nimic.
Si am mai observat o chestie, la viteza mica spre oprire, uneori cand franez se misca volanul ciudat. Asta nu mi se intampla tot timpul.
Sa fie de la roti ca nu sunt echilibrate corect? Sau ceva mai naspa?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment