If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am skimbat acum cateva zile placutele de frana, si parca frana inka nu tine asa cum tinea inainte, e mai elastica, ca si cand ar trebui facuta o aerisire la instalatie; pe langa asta, stopurile se aprind putin mai tarziu fata de momentul in care calc frana.
a mai patit cineva asa ceva?
E normal sa ai senzatia asta. Motivul e ca ai discurile de frana uzate neuniform si pana se muleaza placuta de frana pe ele, va trebui sa te obisnuiesti cu "noua frana", sau schimbi/alezezi discurile de frana.
Pentru a face stopurile de frana sa se aprinda mai devreme iti recomanda sa mergi in service, sa regleze contactorul de la pedala de frana. Dureaza 10-15 minute totul.
Mai andrei hai ca ai spus-o il trimiti in servcice pentru asta ,doamne or sa rada aia de el acolo ,mai bine i-ai spune sa sa o faca singur ca nu este mare scofala ,apropie contactul mai mult de pedala printr-o saiba sau ceva gaseste el .
"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
si eu va recomand sa schimbati placutele de frana cu cele de origine din reprezentante ca sa nu aveti probleme,cel putin astea nu fac zgomot la franare sau mai rau sa uzeze discul de frana prematur cum fac unele de prin vitan luate sau mai stiu eu de unde.
Chiar ca tot e deschis topicul asta legat de franare discuri de frana, placute.... urmeaza sa merg cu masina in service, revizia de 20000, si vreau sa schimb placutele de frana au inceput sa scoata anumite sunete.... pe scurt se aude un scartait aiurea......
Ce vroiam eu sa intreb e: la cati km se schimba discurile de frana ???
Ai dreptate Razzvan dar permite-mi sa te corectez putin. Un disc ovalizat se simte si la viteze mai mici iar daca-i ovalizat rau se simte si in mers (fara frana adica).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment