problema rezolvata la scaderea turatiei cu 100 ture de la 700 recte 600 nici unul de aici nu a dat un raspuns corect decat IancuMIC ,partial doar cu patinatul curelei accesorii dupa ce am scimbat rola,fulia alt. si curea acum scade foarte putin si revine imediat la normal indiferent unde e turata asta stand pe loc ca sa ne antelegem ,ca dimineata sta turata nu pana se ancalzeste . nu ca ar fi un consumator foarte mare haionu si din cauza aia scade ,sant de acord ca e cons. mare dar nu sa ramana asa jos cand ancalzeste geamu .
Fluctuatii De Turatie La Plecarea De Pe Loc.
Collapse
X
-
Am si eu probleme cu plecarea de pe loc. Turatia fluctueaza deranjant la fiecare plecare, chiar daca o turez mai tare sau nu. Am fost de trei ori cu ea si nu i-au dat de cap. Singurul raspuns a fost ca masina este in atentie. Dar de remediat problema nici vorba. Au zis ca au resoftat-o, desi nu prea cred. Dar tot asa merge, inecata si cu vatiatii turatie cand plec de pe loc. O sa ma mai duc la ei. Trebuie sa rezolve problema, ca doar am dat bani pe ea. Si matizul pleca mai bine..naspa
Comment
-
Si la mine se manifesta excat la fel la plecarea de pe loc si nu-mi dau seama de la ce provin aceste fluctuatii.
Idem , sunat fost in sevice , verificat , nu stiu nici ei de la ce provine problema de se manifesta asa .
In schimb am observat ca daca nu sar repede pe pedala de acceleratie , pleaca destul de lin si fara fluctuatii sau smucituri.
Acceleratia electronica de pe motorul de 1.2 este mai "speciala" are acea intarziere specifica iar daca nu te sincronizezi cum trebuie cu ambreiajul rezulta fluctuatii , smucituri. de zice lumea ca esti un incepator in ale sofatului.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
Comment