Motor Care Se Opreste In Mers.......Help!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

deluxe in constanta exista un singur service???din bucuresti doar de unul singur am auzit sa mai fie cu probleme din multe!pot spune ca serus sau dacoserv militari sunt foarte ok!

eu cred ca de la motorasul ala e toata treaba!

Comment

Toti care au gpl au patit la fel si eu si iti recomand sa-ti cumperi un corp cu clapeta nou care contine si motorasul original costa cam 400ron apoi sa-ti reglezi culbutorii odata la 25000 km admisie=0.15 si evacuare=0.25 si schimba cele doua filtre ale instalatiei de gpl macar odata pe an si nu mai ai probleme.Am peste 200000 km cu gpl.

Comment

Originally posted by gl_mmm View Post
        Foarte logica explicatia ta dar trebuie sa te contrazic: culbutor sau tachet, nu este totuna. Culbutorul e culbutor, tachetul e tachet.
        Motoarele astea cu axele cu came in chiuloasa, de regula, nu au tacheti. Cama transmite miscarea pe coada supapei direct prin intermediul culbutorului. Dar asta nu inseamna ca e acelasi lucru.
        acum am realizat ca am gresit,ai dreptate,ma plec in fata pt atragerea atentiei,eram si obosit dupa o noapte de munca si eram cu gandul in alte chiuloase,scuze scuze scuze
        sigpic
        Poate pentru lume ești o singură personă,dar
        pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

Am fost plecat cateva zile........insa vineri am fost la un service si explicand-ule problema au pus masina pe tester si..........surpriza !!!nici o problema.tipul de acolo a curatat senzorul de viteza si spunea el ca a facut o corelare a coputerului de bord al masinii cu calculatorul injectiei de gaz.........

Cert este ca sambata dimineata cu motorul rece aceeasi problema........la viteza mare trecand schimbatorul la punctul mort scade turatia la 0 si se opreste motorul...................

Ce sa mai fac??? sa reglez si tachetii??? sa curat MPP-ul???

Comment

trebuie curatat motorasu pas cu pas de pe corpu clapetei si daca dupa curatare se aud zgomote de motor electric si haraituri in el se schimba cu unu nou

Comment

Originally posted by nikuniku View Post
              trebuie curatat motorasu pas cu pas de pe corpu clapetei si daca dupa curatare se aud zgomote de motor electric si haraituri in el se schimba cu unu nou
              Ok.revin............

Explicati-mi va rog daca este o problema cu MPP-ul............care ar fi plin de mizerii..........nu ar trebui sa faca tot timpul???insa face figuri doar cu motorul rece.................

O sa incerc sa merg si la un service dacia sa vad ce spun si ei

Comment

tachetii trebuie reglati regulat ? eu nu i-am reglat niciodata

Comment

numai daca se aud ca face galagie

Comment

si eu am avut o astfel de problema si dupa nenumarate drumuri la service pt ca era in garantie tot nu iau dat de cap, insa intr-o zi cand ma duceam la servici nu mai tragea cand acceleram mai tare si mi se aprindea martorul de la sonda landa, am mers la service si la testar a aparut probleme la evacuare, culbutorii erau foarte stransi. asta sa intamplat cand masina avea 42 000 km

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google