Lumini consola

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Arata bine poza! Ma bag si eu la prostii . Poate in week-end daca am ceva timp ma apuc si eu de montat. Te-ai incadrat bine in spatiu.

Comment

• pentru cine vrea sa nu se mai chinuie cu rezistente va propun o metoda simpla si ieftina. si o iluminare constanta si puternica(consum aprox. 3w)
      Attached Files

Comment

• putem sa vedem o poza cum arata montajul finit?

Comment

• asa arata montajul final. dupa ce se sterge folia (cu deodorant ),se sterge mai greu dar sunt sanse minime sa strici serigrafia.
          Attached Files

Comment

• Salut
            Am „rămas” și eu fără iluminare în consolă. Inițial îmi fila becul de pe dreapta (am PH2) dar când am desfăcut consola s-a ars celălalt. Acum nu mai merge niciunul, și aș fi vrut să înlocuiesc becurile cu ceva pe bază de LED dar fără să fac lipituri sau chestii care să se vadă (mașina e în garanție), adică eu caut ceva ca în postul lui danielliviu pe care să-l pun în loc. Am intrat pe site-ul respectiv dar nu am văzut ledul acela.
            Oare dacă cumpăr led-uri cu soclu T5, le pot pune în dulia aceea? eu am tras de bec și nu părea să iasă...

Comment

• vezi ca becurile se scot prin rotire. becuri gasesti la mai multe magazine . dar sa ceri cele care merg la 12v. ideal ar fi sa scoti panoul de clima,scoti becul cu suportul si te duci cu el la magazin sa-i arati ce vrei.se gasesc pe diferite culori,dar tot trebuie sa-i cureti folia pentru a obtine alta culoare. asa arata un soclu care-ti trebuie tie
              Attached Files

Comment

• bec led t5 climatizare logan

In poza de mai jos puteti sa vedeti cum arata un modul simplu cu leduri pentru iluminare comenzi climatizare logan si duster.
                Pentru duster si logan faza 2 sunt necesare doua module.
                Acest modul se introduce in soclu in acelasi mod ca becul si nu este necesar sa desfaceti consola de climatizare.
                Fara sa stergeti folia se poate obtine culoarea galben , rosu sau portocaliu.
                Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati pe PM.
                Attached Files

Comment

• ai umbre clare care nu dau bine ;
                  incearca cu mai multe led uri sa obtii aprox acel 360 de grade pe care le are lumina becului

Comment

• Sunt suficiente cele 240 grade pe care le ofera cele 2 leduri smd iar carcasa alba de plastic din interior uniformizeaza lumina. Acest modul de 12 lei nu e pentru pretentiosi. Aparatul foto nu este foarte performant iar fotograful este amator . Am vrut sa scot in evidenta ca se poate obtine culoarea rosie foarte usor.

Comment

• doar rosu '......

Comment

• portocaliu rosu galben

Iluminarea este foarte buna doar cu doua leduri (240 grade). se poate obtine culoarea rosu, portocaliu, galben fara a sterge folia. Bineinteles ca este nevoie de un reglaj fin prin rotirea soclului pentru a obtine o iluminare uniforma.Tin sa precizez ca punctele rosii si albastre de pe folie se vad exact cum sunt (rosu si albastru)folosind aceste module. Cei care doresc pot sa schimbe si becurile de la butoane folosind solutiile mele.

Comment

• De cca 1 luna mi se aprinde si stinge jumatate din panoul cu ventilatia si caldura/racoarea. Vedeti in poza. Exact zona aceea. Azi a picat de tot. M-am suparat si am scos panoul acela gri. Nu stiam cat de "complicat" e, insa m-am ambitionat singur. S-a scos foarte usor. Plug&play este totul. Becul se arsese. Am cumparat unul la 3,5 lei de la reprezentanta si mi l-am instalat singur. De curiozitate am intrebat ca si manopera cat ma ajunge. Cca 40 lei mi-a zis...lol...
                          Becul se scoate foarte usor prin rotire, vezi poza neclara.... Totul a durat cca 10 minute, cu tot cu chinuiala, sa nu care cumva "sa rup ceva" pe acolo.
                          Attached Files

Comment

• da,la ph2 e mai simplu decat la ph1. cu putin curaj scoti si butoanele si le pui smd-uri.

Comment

• asta trebuia sa faca la acel panou

Comment

• cred ca ar arata bine consola luminata si cu un alb led.are cineva asa ceva de vanzare pentru ph2.dati pm

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google