If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
100/100 becuri arse sau problema de contact.Sunt becuri de bord ca la Dacia veche,nu se schimba greu, dar daca nu te descurci sau esti mai comod mergi la service sau...intreaba pe mosu20 daca te poate ajuta! oricum e mai aproape decit mine!
Da e vorba de un singur bec am generalizat.... pb probabil ca si la mine mai merge pe baza de ciocaneala - am patit-o doar de citeva ori, efectiv nu am timp pentru ceea ce mi-am propus! Sa il inlocuiesc cu un Led albastru.
Scuze dc postez unde nu trebuie dar fiind vorba oarecum de lumini si beculete am o problema legata de iluminatul bordului la CB ,atunci cand ascult la mp3 aceasta palpaie putin in functie de melodie indiferent ca e volumul dat la maxim sau minim.
In seara asta am observat ca nu se mai aprinde lumina la comenzile climatizare, cele de la geamuri, dezaburire si inchiderea centralizata sunt aprinse...Am rotit de toate butoanele si nimic...Intuneric total!Merita sa ma duc pe garantie sau....??
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Eu am dat comanda climatizare jos, am scos becul,am curatat totul este ok,cum rotesc comutatorul de turatie ventilator se stinge,daca dau un ''bobarnac'' in acel comutator se aprinde,deja m-am resemnat.Daca umblu la comenzile climatizarii,cald-rece si de orientare, nu se intampla nimic,practic becul ala se alimenteaza de la lumini pozitie, nu are treaba cu ventilatorul,dar sunt pe aceeasi mufa,acolo se poate sa fie problema.
Asa sunt eu de vre-o 8 luni. Am desfacut consola si am vazut sistemul de contact al becului. Becul doar "calca" pe doua circuite imprimate intr-o placa de textolit. Acestea oxideaza foarte repede. Am tot amanat remedierea, zicand ca o sa-l deranjez pe dl. Design,pentru o schimbare de lumini la bord. Cand or fi bani...
Eu intentionez sa schimb lumina din bord adica culoarea portocalie si inclusiv culoarea din consola si ma gandeam ca atunci sa rezolv si problema becului buclucas ca, singur sa desfac pe acolo nu ma bag...Vroiam asa niste pareri daca ar fi mai bine sa merg in garantie sau mai bine sa bag leduri peste tot si termin cu balciul
Cred ca e mai comod cu leduri. E posibil sa se fi ars becul de la panoul de climatizare.
Ce rau imi pare ca nu am facut niste poze cu tot panoul desfacut..... Nu e greu, trebuie doar atentie si grija.
Stie cineva cum se curata vopseaua asta portocalie? (fara sa deteriorez si plasticul)
Daca ma poate ajuta cineva care se pricepe sau care s-a intalnit cu aceasta problema,cand deschid ventilatorul climatizare se stinge iluminarea celor trei butoane,am dat masca de la consola jos dar nu vad nimic nelalocul lui.
Ai un singur bec acolo care da lumina in toate cele 3 cadrane....Sigur ala numai face bine contact acolo,ai putea sa il schimbi cu altul sau sa pui leduri in schimb.
Cel mai probabil e ars becul ca a "murit" subit fara sa dea semne de oboseala!Acum nu stiu...Parca n-as mai pierde benzina si timpul prin service pentru atata lucru din moment ce oricum o sa pun led-uri peste tot...Multumesc Andrei
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment