If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut.Am avut si eu aceeasi problema cu lumina de la panoul climatizare.Mentionez ca am un Logan de 1 an si jumatate ,aprox 21000km.Intr-o seara am vazut ca nu se mai aprindeau cadranele colorate.Am fost la service peste 2 zile(masina e in garantie) si la AMAT Pitesti au zis ca am un contact imperfect la becul de acolo.E un singur bec am vazut si eu.In 30min problema s-a rezolvat.Nu m-a costat nimic.
Se mai intampla.
Uite ca am gasit raspuns! Daca dai SEARCH...Seara asta am observat si eu ca nu se mai aprinde becul de la panoul climatizarii...Sa vad maine ce rezolv...Multumesc celor care au dat anterior raspunsuri!
Si mie m-i s-a intamplat acelasi lucru cu becul buclucas...Oxidase contactul pe care-l face becul cu placa, cu ocazia asta i-am pus o bagheta de 3 led-uri.
Schimbat azi beculete iluminat buton avarii si cel de la cadranele care lumineaza butoanele climatizarii, cu ajutorul colegului GIGITUDORAKE. Incerc o descriere ( nu ma injurati prea tare daca nu stiu exact cum se numesc componentele!) pentru cei interesati:
1- Se declipseaza consola, cu o surubelnita subtire, incepand de sus. Sunt 2 clipsuri in partea de sus, 2 laterale si 2 in partea de jos, spre motor.
2- Daca ati reusit fara sa stricati nimic, scoateti cu atentie comutatoarele de la ventilator, caldura si pozitionare, tragand usor si ferm de ele. Ramane clapeta de la "interior-exterior" pe care n-am putut sa o dam jos.
3- Trageti usor de placuta care tine comutatoarele sistemului de ventilatie si in spatele ei, intr-o pozitie ingrata sta becul buclucas
4- Cu doua degete subtiri (daca n-aveti, folositi o penseta) extrageti becul ars si infigeti unul nou. Pret bec 2,5 lei.
5- Repetati operatiile in sens invers.
6- Pentru cei care au si AC , atentie sa nu ramaneti afara cu butonul de la AC, cum am patit noi si sa mai scoateti o data butoanele si consola...
7- Daca aveti parale inlocuiti cu LED-uri!
Am inteles ilvviu. Vazusem o poza pe net cu o consola centrala de logan, climatizarea era facuta cu albastru. O sa caut din nou acea poza si o s-0 pun aici ca sa o vedeti si voi
Problem.
Cand misc de butonul de la ventilatie mi se stinge becul , cred ca face scurt pe undeva. ba se aprinde , ba se stinge..cand misc de ventilatie.
m`am uitat la mufe....sunt in regula.
aveti ceva dubii ?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment