Lumini consola

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut.Am avut si eu aceeasi problema cu lumina de la panoul climatizare.Mentionez ca am un Logan de 1 an si jumatate ,aprox 21000km.Intr-o seara am vazut ca nu se mai aprindeau cadranele colorate.Am fost la service peste 2 zile(masina e in garantie) si la AMAT Pitesti au zis ca am un contact imperfect la becul de acolo.E un singur bec am vazut si eu.In 30min problema s-a rezolvat.Nu m-a costat nimic.
    Se mai intampla.

Comment

Si asta e o problema des intalnita, mai ales daca se merge pe drumuri denivelate.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Uite ca am gasit raspuns! Daca dai SEARCH...Seara asta am observat si eu ca nu se mai aprinde becul de la panoul climatizarii...Sa vad maine ce rezolv...Multumesc celor care au dat anterior raspunsuri!
        Last edited by Gusi; 13 November 2008, 20:40.
        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Si mie m-i s-a intamplat acelasi lucru cu becul buclucas...Oxidase contactul pe care-l face becul cu placa, cu ocazia asta i-am pus o bagheta de 3 led-uri.

Comment

Masina are un an ;subscriu si eu la aceeasi problema;s-a rezolvat- contact oxidat
            cand ma privesc ma ingrozesc,cand ma compar ma linistesc

Comment

Schimbat azi beculete iluminat buton avarii si cel de la cadranele care lumineaza butoanele climatizarii, cu ajutorul colegului GIGITUDORAKE. Incerc o descriere ( nu ma injurati prea tare daca nu stiu exact cum se numesc componentele!) pentru cei interesati:
              1- Se declipseaza consola, cu o surubelnita subtire, incepand de sus. Sunt 2 clipsuri in partea de sus, 2 laterale si 2 in partea de jos, spre motor.
              2- Daca ati reusit fara sa stricati nimic, scoateti cu atentie comutatoarele de la ventilator, caldura si pozitionare, tragand usor si ferm de ele. Ramane clapeta de la "interior-exterior" pe care n-am putut sa o dam jos.
              3- Trageti usor de placuta care tine comutatoarele sistemului de ventilatie si in spatele ei, intr-o pozitie ingrata sta becul buclucas
              4- Cu doua degete subtiri (daca n-aveti, folositi o penseta) extrageti becul ars si infigeti unul nou. Pret bec 2,5 lei.
              5- Repetati operatiile in sens invers.
              6- Pentru cei care au si AC , atentie sa nu ramaneti afara cu butonul de la AC, cum am patit noi si sa mai scoateti o data butoanele si consola...
              7- Daca aveti parale inlocuiti cu LED-uri!
              LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Cu mentiunea ca desfacerea fatadei centrale se face de jos in sus, e mai sigur pentru a nu o rupe.

Comment

Cum se curata pe la urma acea folie portocalie de la sistemul de climatizare ? Vreau sa pun leduri albastre acolo . Multumesc

p.s Imi cer scuze ca am intrebat cu toate ca aici este thread cu defectiuni. Rog sa-l mutati la un thread potrivit daca an gresit. Va multumesc
                  Last edited by Christnacht; 24 March 2009, 14:35.
                  Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Nu se curata.
                    Am incercat si eu si e posibil sa distrugi folia.
                    ECUFix
                    Please don't visit my homepage!

Comment

Am inteles ilvviu. Vazusem o poza pe net cu o consola centrala de logan, climatizarea era facuta cu albastru. O sa caut din nou acea poza si o s-0 pun aici ca sa o vedeti si voi
                      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Poti incerca cu diluant, dar pe o folie veche, eventual una de la dezmembrari.

Comment

Problem.
                          Cand misc de butonul de la ventilatie mi se stinge becul , cred ca face scurt pe undeva. ba se aprinde , ba se stinge..cand misc de ventilatie.
                          m`am uitat la mufe....sunt in regula.
                          aveti ceva dubii ?

Comment

Da cu niste WD40 pe contacte...poate sunt oxidate...sau schimba cu led-uri
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Sunt oxidate contactele becului. Demonteaza panoul, curata contactele sau schimba cu leduri.
                              Attached Files
                              GL-22-TOF

Comment

Gata , multumesc pt raspuns.
                                asa o sa fac...curat si sper sa ma ajute cineva sa schimb becul ala cu leduri.
                                dar intai sa curat..sa nu mai palpaie asa.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google